Adeziv pentru polistiren si vata minerala

Adeziv DuoContact

24 Lei / sac / 25 kg

adeziv pentru polistiren

Adeziv mineral pe bază de ciment pentru lipirea polistirenului expandat sau extrudat, a vatei minerale bazaltice, şpăcluirea şi înglobarea plasei din fibră de sticlă pentru sisteme termoizolante.
Aderenţă foarte bună la suport, este un adeziv flexibil, se lucrează excelent, permeabil la vapori, rezistenţă la şoc foarte bună,
impermeabil, cu aplicare uşoară, manuală şi mecanizată.
Adeziv pentru interior şi exterior, folosit indeosebi pentru lipirea plăcilor termoizolante pentru faţade din polistiren expandat EPS sau vată minerală. Masă de şpaclu armată pentru înglobarea plasei din fibră de sticlă. Poate fi utilizat şi pentru şpăcluirea suprafeţelor de tencuieli minerale.

Consumul de material la aplicare manuală: Polistiren – lipire cca. 4,0 – 5,0 kg/m2; Şpăcluire: cca. 4,0 – 4,5 kg/m2, Vată minerală – lipire: cca. 5,0 kg/m2; șpăcluire: cca. 7 kg/m2, (nivelare 3,0 kg/m2; şpăcluire armată 4,0 kg/m2)

Adeziv si masa de spaclu pentru polistiren si vata minerala

33 Lei / sac / 25 kg

adeziv si masa de spaclu pentru polistiren

Adeziv mineral pe bază de ciment pentru lipirea lipirea polistirenului expandat sau extrudat, a vatei minerale bazaltice, şpăcluirea şi înglobarea plasei din fibră de sticlă pentru sisteme termoizolante.
Aderenţă foarte bună la suport, flexibilitate ridicată, lucrabilitate excelentă, permeabil la vapori, rezistenţă la şoc foarte bună, impermeabil, cu aplicare uşoară, manuală şi mecanizată.
Adeziv foarte bun pentru interior şi exterior, pentru lipirea plăcilor termoizolante pentru faţade din polistiren expandat EPS sau vată minerală. Masă de şpaclu armată pentru înglobarea plasei din fibră de sticlă. Poate fi utilizat şi pentru şpăcluirea
suprafeţelor de beton şi a tencuielilor minerale. Consumul de material aplicare manuală: Lipire polistiren cca. 4,0 – 5,0 kg/m2, șpăcluire polistiren cca. 4,0 – 4,5 kg/m2, lipire vata minerală cca. 5,0 kg/m2, șpăcluire vată minerală cca. 7 kg/m2
(nivelare 3,0 kg/m2; şpăcluire armată 4,0 kg/m2)