Adeziv polistiren baumit duocontact

Duocontact este un adeziv foarte bun pentru polistiren,  pentru lipirea si tencuirea unei termoizolatii. Face posibila lipirea si spacluirea foarte bine, rapid si usor, a oricarui tip de termoizolatie. De asemenea, este economic, ușor de utilizat și non-toxic. Duocontact este adezivul perfect pentru lipirea si spacluirea termoizolatiei pe suprafete din polistiren. Lipiți izolația din polistiren foarte rapid și ușor. Duocontact este un adeziv de înaltă calitate, perfect pentru lipirea și tencuirea izolației termice pe suprafețe din polistiren. Cu duocontact, veți obține un finisaj profesional care vă va menține casa sau biroul cald iarna și răcoros vara. Adeziv polistiren baumit duocontact merita sa il folosesti pentru lucrarile tale!

Adeziv polistiren baumit duocontact

Te-ai gandit sa iti izolezi casa? Daca ai ales o izolare cu polistiren expandat, iti recomand adezivul pentru polistiren Baumit duocontact. Este crucial să luați decizia corectă atunci când vă izolați casa și este important să alegeți o izolație cu impact asupra mediului. Adezivul duocontact are o structură flexibila, care împiedică schimbul de aer și umiditate intre mediul interior si cel exterior. Acest lucru il face alegerea perfecta pentru izolarea casei dvs. cu polistiren expandat.  DuoContact este un mortar adeziv pentru interior si exterior. Pe baza de ciment este utilizat pentru lipirea si spacluirea placilor termoizolante de tip polistiren expandat EPS si polistiren extrudat XPS.

Cum poate fi utilizat adeziv polistiren Baumit duocontact

Are o aderenta foarte buna la suport (caramida, BCA, tencuiala var ciment), flexibilitate ridicata, lucrabilitate excelenta, este un adeziv permeabil la vapori. Poate fi aplicat usor, manual sau mecanizat s ieste rezistent la socuri. Leaga în mod fiabil polistirenul expandat pe o gama larga de substraturi, cum ar fi beton, mortar, caramizi, ipsos și tencuiala. Acest lucru asigura ca izolatia este fixata in siguranta si nu poate fi deplasata, chiar și în cele mai grele condiții.

Poate fi utilizat ca si masa de spaclu pentru inglobarea plasei din fibra de sticla, dar poate fi utilizat si pentru spacluirea suprafetelor de tencuieli minerale.

Pentru a afla care este prețul pentru adezivul de polistiren Baumit Duocontact în magazinul meu poți merge la pagina cu adezivi pentru polistiren și vată minerală apăsând pe legătura de mai jos.

Dacă ți-a fost utilă acestă informație poți să o distribui și prietenilor tăi. Îți mulțumesc pentru distribuire!