fbpx

Adeziv polistiren si vata minerala

Adeziv polistiren si vata minerala este un produs pe bază de ciment si este foarte bun pentru lipirea polistirenului expandat sau extrudat, a vatei minerale bazaltice, şpăcluirea şi înglobarea plasei din fibră de sticlă pentru sisteme termoizolante. Te-ai gandit sa iti izolezi casa? Daca ai ales o izolare cu polistiren expandat, iti recomand adezivul pentru polistiren Baumit duocontact. Este crucial să luați decizia corectă atunci când vă izolați casa și este important să alegeți o izolație cu impact asupra mediului. Adezivul pentru polistiren are o structură flexibila, care împiedică schimbul de aer și umiditate intre mediul interior si cel exterior. Acest lucru il face alegerea perfecta pentru izolarea casei dvs. cu polistiren expandat.  DuoContact este un mortar adeziv pentru interior si exterior. Pe baza de ciment este utilizat pentru lipirea si spacluirea placilor termoizolante de tip polistiren expandat EPS si polistiren extrudat XPS.

Adeziv polistiren DuoContact

Preț 35 Lei / sac de 25 kg cu TVA inclus

Adeziv polistiren baumit duocontact

Adeziv mineral Baumit DuoContact este un produs pe bază de ciment pentru lipirea polistirenului expandat sau extrudat, a vatei minerale bazaltice, şpăcluirea şi înglobarea plasei din fibră de sticlă pentru sisteme termoizolante.
Aderenţă foarte bună la suport, este un adeziv flexibil, se lucrează excelent, permeabil la vapori, rezistență la șoc foarte bună,
impermeabil, cu aplicare uşoară, manuală şi mecanizată.
Adeziv pentru interior şi exterior, folosit indeosebi pentru lipirea plăcilor termoizolante pentru faţade din polistiren expandat EPS sau vată minerală. Masă de şpaclu armată pentru înglobarea plasei din fibră de sticlă. Poate fi utilizat şi pentru şpăcluirea suprafeţelor de tencuieli minerale.

Consumul de material la aplicare manuală: Polistiren – lipire cca. 4,0 – 5,0 kg/m2; Şpăcluire: cca. 4,0 – 4,5 kg/m2, Vată minerală – lipire: cca. 5,0 kg/m2; șpăcluire: cca. 7 kg/m2, (nivelare 3,0 kg/m2; şpăcluire armată 4,0 kg/m2)

Adeziv si masa de spaclu pentru polistiren si vata minerala

Preț 50 Lei / sac de 25 kg cu TVA inclus

adeziv si masa de spaclu pentru polistiren

Adeziv mineral pe bază de ciment pentru lipirea lipirea polistirenului expandat sau extrudat, a vatei minerale bazaltice, şpăcluirea şi înglobarea plasei din fibră de sticlă pentru sisteme termoizolante.
Aderenţă foarte bună la suport, flexibilitate ridicată, lucrabilitate excelentă, permeabil la vapori, rezistenţă la şoc foarte bună, impermeabil, cu aplicare uşoară, manuală şi mecanizată.
Adeziv foarte bun pentru interior şi exterior, pentru lipirea plăcilor termoizolante pentru faţade din polistiren expandat EPS sau vată minerală. Masă de şpaclu armată pentru înglobarea plasei din fibră de sticlă. Poate fi utilizat şi pentru şpăcluirea
suprafeţelor de beton şi a tencuielilor minerale. Consumul de material aplicare manuală: Lipire polistiren cca. 4,0 – 5,0 kg/m2, șpăcluire polistiren cca. 4,0 – 4,5 kg/m2, lipire vata minerală cca. 5,0 kg/m2, șpăcluire vată minerală cca. 7 kg/m2
(nivelare 3,0 kg/m2; şpăcluire armată 4,0 kg/m2)

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.