fbpx

Adezivi pentru gresie si faianta

Adezivi pentru gresie si faianta, flexibili si superflexibili pentru lipire profesionala

Adezivi foarte buni pentru gresie si faianta, pentru lipirea pietrei naturale sau artificiale, marmura pe diverse sufrafete, de la sape, tencuieli sau pe rigips

Adezivi pentru gresie si faianta, piatra naturala si marmura vor fi prezentați pe această pagină. Aceștia sunt adezivi pentru lipirea profesionala a gresiei și faianței de diferite dimensiuni (plăci cuprinse intre 10X10 si 100X200 cm). Acești adezivi pot fi folosiți pentru placări interioare și exterioare. Au rezistență foarte mare la umezeală, îngheț și dezgheț, trafic intens. Vă recomand mai ales adezivii flexibili FlexUni și FlexTop pentru rezultatele excelente in timp.

Beneficiile pe care le obții folosind adezivii pentru gresie, faianță, piatră și marmură

1. Rezistență – Adezivii  sunt foarte rezistenți la apă și umezeală. Ceea ce îi face potriviți pentru utilizarea în zonele cu trafic intens sau în zonele cu umiditate ridicată, cum ar fi băile sau bucătăriile.

2. Durabilitate – Adezivii pentru gresie sunt materiale durabile și puternice, care pot susține greutatea gresiei fără a se deteriora sau a se crăpa. Acest lucru face ca gresia să fie mai stabilă și mai sigură în timp.

3. Ușor de utilizat – Adezivul pentru gresie este ușor de aplicat și poate fi utilizat pe o varietate de suprafețe, cum ar fi betonul, tencuiala, rigips și plăcile ceramice;

4. Flexibilitate – Adezivul pentru gresie este flexibil și poate face față la mișcările naturale ale suprafeței. Este foarte potrivit pentru utilizarea pe podele sau în zonele cu fluctuații de temperatură (încălzirea prin pardoseală).

5. Economie – Adezivul pentru gresie este relativ ieftin și poate fi achiziționat în cantități mai mici sau mari, în funcție de dimensiunea proiectului.

Adezivii pentru gresie și faianță sunt produse special create pentru a asigura o fixare puternică și durabilă a acestor materiale de finisaj. Ei sunt disponibili în mai multe tipuri, cum ar fi adezivii pentru placări interioare sau exterioare, adezivii pentru placi de dimensiuni diferite și adezivii pentru diferite tipuri de suport.
Adezivii flexibili FlexUni, Flexmarmor și FlexTop îi recomand pentru rezultate excelente. Deoarece au rezistență foarte mare la umezeală, îngheț și dezgheț, trafic intens și asigură un grad ridicat de flexibilitate. Astfel încât să poate face față la dilatarea termică și la mișcarea suportului.
Este important să se ia în considerare recomandările producătorului și să se urmeze instrucțiunile de aplicare corectă pentru a obține rezultatele dorite.

Adeziv flexibil Flexuni

Preț 50 Lei / sac / 25 kg cu TVA inclus

adeziv gresie si faianta Baumit Flexuni

Adezivul flexibil Baumit Flexuni este foarte bun pentru lipirea gresiei și faianței  în strat subțire la interior și exterior. Este foarte bun  pentru lipirea placajelor ceramice în băi și bucătării, balcoane protejate și terase închise. Se poate folosi inclusiv pentru gresie porțelanată cu grosimi uzuale ale placajului între 6-10 mm, piatră naturală și artificială. Suprafața maximă a placajelor la care poate fi utilizat 1600 cm2 (ex :40×40 cm) plăci cu latura mai mică sau egală cu 40 cm .

Consum cca. 3 kg/m2, funcție de tipul și dimensiunile placajului ceramic, de stratul suport și de tipul gletierei.

Stratul suport trebuie să fie uniform, neted, uscat, neînghețat, stabil, curat, fără urme de praf, moloz, pete de ulei, grăsimi și alte resturi.
 

Adeziv Basic

Preț 25 Lei / sac / 25 kg cu TVA inclus

Adeziv normal pentru gresie si faianta

Acest adeziv este foarte bun pentru lipirea la interior a tuturor tipurilor de placaje ceramice cu grosimi uzuale ale placajului de 6-10 mm. Suprafața maximă a plăcilor pentru care este recomandat este de 900 cm2 (30x30cm).
Consum cca. 3 kg/m2, funcție de tipul și dimensiunile placajului ceramic, de stratul suport și de tipul gletierei.

Stratul suport trebuie să fie uniform, neted, uscat, neînghețat, stabil, curat, fără urme de praf, moloz, pete de ulei, grăsimi și alte resturi.

 

Adeziv superflexibil FlexTop

Preț 100 Lei / sac / 25 kg cu TVA inclus

Adeziv baumit flextop pentru lipire piatra

Adezibul Baumit Flextop cu fibre este foarte bun pentru lipirea placajelor ceramice de toate tipurile inclusiv gresie porțelanată. Este cel mai bun adeziv pentru plăci din piatră naturală și artificială la interior și exterior, pe pereți și pardoseli.

Se poate utiliza și pentru lipirea plăcilor de format mare. Se poate folosi cu rezultate foarte bune la lipirea gresiei cu sistem de încălzire prin pardoseală. Este foarte bun pentru lipirea placajelor ceramice în spații comerciale, terase, piscine, fațade, spații umede pe pardoseli încălzite, peste hidroizolații, pe plăci ceramice existente.

Cu siguranță este cel mai bun adeziv pentru piatră naturală pe care l-am folosit. Îl recomand cu încredere pentru lipirea pietrei naturale.

 

Adeziv de culoare albă pentru marmură FlexMarmor

Preț 85 Lei / sac / 25 kg cu TVA inclus

Adeziv Baumit Flexmarmor pentru lipire marmura

Adezivul Baumit Flexmarmor este cel mai bun adeziv pentru lipirea plăcilor de marmură, plăcilor din piatră naturală și artificială la interior și exterior, pe pereți și pardoseli.

Se poate folosi cu rezultate foarte bune la lipirea gresiei și a plăcilor de marmură cu sistem de încălzire prin pardoseală.

Poate fi utilizat pentru lipirea placajelor cu dimensiunea mari 60X120 cm, inclusiv în piscine.

Consum cca. 3 kg/m2, în funcție de tipul și dimensiunile placajului ceramic, de stratul suport și de tipul gletierei.

Stratul suport trebuie să fie uniform, neted, uscat, neînghețat, stabil, curat, fără urme de praf, moloz, pete de ulei, grăsimi și alte resturi.

 

Dacă dorești mai multe informații despre adezivii prezentați mă poți contacta prin legătura de mai jos.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.