Amorse pentru vopsele si tencuieli decorative

Amorse pentru tencuieli decorative și vopsele

Amorse pentru vopsele si tencuieli decorative sunt foarte importante deoarece creste rezistenta materialelor care vor fi folosite pentru finisarea finala.

Amorse pentru vopsele si tencuieli decorative

200 Lei / găleată / 25 kg

Amorse pentru vopsele si tencuieli decorative

Punte de aderență și egalizator de absorbție, pe bază de rășini sintetice

pentru obținerea unei acoperiri uniforme a straturilor de finisaj și hidrofobizarea suplimentară a suportului.

Se aplică pe: mase de șpaclu armate la sistemul termoizolant; tencuieli drișcuite de var, var ciment și ciment; beton și alte suporturi minerale;

Consum: ca. 0,20-0,25 kg/m2 pe suport fin

ca. 0,4 kg/m2 pe tencuieli decorative.

Grund premium

230 Lei / găleată / 20 kg

Amorse pentru vopsele si tencuieli decorative

Amorsă gata preparată cu putere mare de acoperire, utilizată pentru amorsarea suprafețelor înaintea aplicării tencuielilor decorative inclusiv pentru sistemele de termoizolare.

Dispersie pe bază de apă, gata preparată, utilizată ca punte de aderență și egalizator de absorbție a suportului. Reducerea absorbției duce la o întărire și o durabilitate ridicată a tencuielii decorative oferind astfel suprafeței

un grad de protecție ridicat. Utilizarea amorsei nu influențează permeabilitatea la vapori. 

Consum: ca. 0,20-0,25 kg/m2 pe suport fin.

 

Amorsă contact pe betoane

215 Lei / găleată / 20 kg

Amorsa pentru betoane

Amorsarea suporturilor netede de beton sau a celor minerale cu absorbție redusă înainte de aplicarea tencuielilor de ipsos sau gleturilor pe bază de ipsos. Amorsa BetonKontact este recomandată pentru betoane netede monolite, plafoane din beton monolit sau componente prefabricate și pe suprafețele elementelor prefabricate. 

Consum cca. 0,4 kg/m2

 

Hidroizolație acrilică

220 Lei / găleată / 7 kg

amorsa si hidroizolatie baie

Hidroizolație acrilică, de culoare galbenă, fără solvenți, impermeabilă la apă, dar permeabilă la vapori, pentru etanșare continuă, elastică și durabilă la interior în băi, dușuri etc.

Suportul trebuie să fie neted, uscat, neînghețat, rezistent, stabil și curat – fără urme de praf, moloz, uleiuri, grăsimi. Se aplică pe beton, tencuială, șapă, plăci de gips carton, plăci ceramice etc.

Nu se utilizează în zonele cu apă sub presiune – ex. bazine de înot.

Nu se utilizează la exterior (terase, balcoane).

Consum: cca. 1,5 kg/m2 pe mm grosime.

Amorsa pentru tencuieli

70 Lei / găleată / 4 Litri

190 Lei / găleată / 15 Litri

Amorse pentru vopsele si tencuieli decorative

Se utilizează pentru amorsarea suprafețelor interioare și exterioare, ca strat de fond înaintea aplicării tencuielilor decorative îmbunătățește aderența tencuielii la stratul suport și contribuie la creșterea rezistenței sistemului.

Prin grunduire se uniformizează absorbția suportului, astfel încât ultimul strat de finisaj sa apară perfect omogen și fără pete.

Consum cca. 8 m2/litru/strat, în funcție de porozitatea și gradul de pregătire al suprafeței

 

Amorsă pentru zidărie

18 Lei / bidon / 3 Litri

Amorsa de zidarie pentru vopsele

Se folosește pentru grunduirea tuturor tipurilor de suprafețe de zidărie, atât la interior cât și la exterior, înaintea aplicării ca strat final a produselor în dispersie apoasa fabricate de firma KÖBER. Conferă aderență bună sistemului de vopsire, prin umplerea porilor si uniformizarea suprafeței. Determina reducerea consumului specific al stratului final al sistemului de vopsire. 

Consum 5 – 20 m2/l/strat

Diluant pentru produse alchidice

15 Lei / 900 ml

Amorsa pentru lacuri

Diluantul se adauga in momentul folosirii produsului alchidice sau alchido-uretanice ce necesita diluarea.Dupa adaugare se recomanda agitarea energica a produsului in ambalajul de livrare pana la omogenizarea amestecului.

Solutie antimucegai

25 Lei / 700 ml

Amorse pentru vopsele si tencuieli decorative

SOLUTIA  STICKY ANTIMUCEGAI  FORTE este o solutie antimucegai de profunzime ce contine substante active fungicide si algicide.

PRODUS BIOCID   avizat  de Comisia Nationala pentru Produse Biocide.

Atentie! Utilizati produsele biocide in siguranta. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare!

Se utilizeaza pentru prevenirea si combaterea mucegaiului, algelor si ciupercilor de pe suprafete de zidarie, interioare si exterioare, noi sau vechi, finisate sau nefinisate.

Consum specific: 5 – 20 m2/ l/ strat, in functie de gradul de infestare si porozitatea suprafetei.