fbpx

Baumit Beton predozat universal la 25 kg

Baumit Beton predozat universal la 25 kg pentru exterior si interior

Baumit Beton predozat universal la 25 kg este un produs uscat, livrat la sac. Se poate utiliza ca beton si sapa pentru toate lucrarile de betonare ce se realizeaza in casa si gradină la elemente de beton. Este ideal pentru reparatia si reabilitarea elementelor de beton nestructurale, cum ar fi trotuare, garduri mici de separare, trepte.

Baumit Beton este rezistent la inghet si adecvat pentru toate lucrarile de betonare, lucrari de reparatii, atat pe sectiuni mici, cat si mari, la exterior si interior.

 

Se poate utiliza pentru toate lucrarile de betonare in casa si gradina. Pentru fundatiile pentru garaje si magazii, a lucrarilor de zidarie in gradini, pentru realizarea buiandrugilor la usi si ferestre, trepte, stalpi si coloane ornamentale. Se poate turna in diverse cofraje. Este foarte bun pentru fixarea echipamentelor de joaca pentru copii, a stalpilor de gard a elementelor de semnalizare a balustradelor. De asemenea este foarte bun si pentru sustinerea stalpilor de iluminat ornamentali si a elementelor prefabricate decorative. Este foarte bun pentru realizarea aleilor şi a drumurilor de acces, pentru montarea bordurilor, pietrelor si dalelor de pavaj. Se poate utiliza pentru realizarea betonului (sapei) de panta la balcoane si terase cat si a pardoselilor pe strat de separatie la garaje si subsoluri. Este un material de umplutura fara cofraje. 

Baumit Beton la 25 kg

Preț 18 Lei / sac de 25 kg cu TVA inclus

Baumit Beton predozat universal 25 kg pentru exterior si interior

Lucrarile de betonare se executa respectand tehnologia standard, respectand normele in vigoare. Baumit Beton la 25 kg este livrat la sac se poate malaxa manual, cu malaxorul cu cadere libera, sau mecanizat cu malaxorul cu amestecare continua timp de 3-5 minute sau cu malaxorul cu amestecare fortata. Dupa malaxare, betonul proaspat trebuie pus in opera cat mai repede posibil. Inaltimea de cadere a betonului la turnare trebuie sa nu depaseasca 1 m. Consistenta betonului proaspat trebuie sa permita compactarea si driscuirea  acestuia. Necesarul de apa va fi reglat in functie de consistenta dorita (de la consistenta vartoasă la plastica). Pentru un sac sunt necesari de la 2,5 până la 5,5 litri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *