fbpx

Capace de gard si de stalpi

Capace de gard, capace de stalpi la pret foarte bun, pentru ornamentarea gardurilor, stalpilor si a altor spatii de delimitare

Capace de gard si de stalpi de gard sunt componente esențiale în construcția gardurilor, zidurilor și teraselor. Aceste produse speciale, fabricate din agregate aduc numeroase beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Datorită caracteristicilor lor unice, capacele de stâlp de gard reprezintă o opțiune potrivită. Mai ales pentru cei care își doresc un gard sau o zidărie cu un aspect și o rezistență deosebită, fără a fi nevoie de vopsire periodică.

Una dintre principalele funcții ale acestor capace este aceea de a proteja stâlpii de gard, zidurile sau terasele împotriva efectelor dăunătoare ale condițiilor meteorologice extreme. Expunerea constantă la soare, ploaie, zăpadă și gheață poate duce la deteriorarea în timp a materialelor din care sunt confecționate aceste structuri. Totuși, prin adăugarea capacelor de stâlp, se creează o barieră suplimentară care prelungește durabilitatea și stabilitatea acestora.

Aspectul capacelor de gard sau stâlp

Aspectul estetic al capacelor de stâlp este, de asemenea, un motiv important pentru care sunt preferate de mulți proprietari. Culorile și textura agregatelor de culoare gri le oferă un aspect elegant și modern. Acesta se poate integra cu ușurință în diverse stiluri arhitecturale. Astfel, aceste accesorii de gard și ziduri adaugă un plus de frumusețe și valoare proprietății.

Pe lângă aspectul estetic, capacele de stâlp de gard aduc un beneficiu esențial pentru siguranța construcțiilor. Oferind o protecție suplimentară stâlpilor, aceste accesorii ajută la menținerea integrității structurilor pe termen lung. Astfel, se reduce riscul de fisuri, degradare sau instabilitate cauzată de expunerea la elementele naturii.

În ceea ce privește costurile și eforturile de întreținere, capacele de stâlp de gard reprezintă o soluție economică și practică. Prin faptul că se pot vopsi în diverse culori și sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, acestea contribuie la reducerea cheltuielilor pe termen lung.
În concluzie, capacele de stâlp de gard sunt accesorii funcționale și estetice. Produsele au numeroase avantaje pentru proprietarii de grădini, terase sau ziduri. Prin protecția oferită împotriva factorilor externi și prin îmbunătățirea durabilității structurilor, acestea reprezintă o investiție inteligentă în calitatea și aspectul construcțiilor. Indiferent de preferințe și nevoi, capacele de stâlp de gard se pot dovedi a fi un partener de încredere în menținerea aspectului impecabil și a rezistenței în timp a gardurilor și zidurilor.

Avantajele și întreținerea pentru capace de gard si de stâlpi

Capac gard in trei ape

25 lei / bucată cu TVA inclus

Capace de gard capace de stâlpi

Capacele sau coamele de gard, din beton vibrat – 50x35x4 (Lxlxh cm) sunt produse speciale, din beton de agregate, create pentru decorarea gardului dvs.
Pe lângă aspectul practic, de protecție împotriva intemperiilor, aceste elemente conferă proiectului dvs. un finisaj deosebit, distins si elegant.
Produsele pot fi vopsite folosind o vopsea de exterior in funcție de preferințele fiecăruia.

Capac gard in 2 ape

20 lei / bucată cu TVA inclus

Capacele sau coamele de gard, din beton vibrat – 50x18x4 (Lxlxh cm) sunt produse speciale, din beton de agregate, create pentru decorarea gardului dvs.
Pe lângă aspectul practic, de protecție împotriva intemperiilor, aceste elemente conferă proiectului dvs. un finisaj deosebit, distins si elegant.
Produsele pot fi colorate in funcție de preferințele fiecăruia.

Capac stalp in 4 ape

25 lei / bucată cu TVA inclus

Capace de gard capace de stâlpi

Capacele sau coamele de gard, din beton vibrat – 30x30x4 (Lxlxh cm) sunt produse speciale, din beton de agregate, create pentru decorarea stalpilor gardului dvs.
Pe lângă aspectul practic, de protecție împotriva intemperiilor, aceste elemente conferă proiectului dvs. un finisaj deosebit, distins si elegant.
Produsele pot fi colorate in funcție de preferințele fiecăruia.

Rigole din beton

20 lei / bucată cu TVA inclus

Rigolele  pentru scurgerea apei pluviale din beton vibrat – 50x16x4 (Lxlxh cm) sunt produse speciale, din beton de agregate, create pentru drenarea apelor de ploaie sau scurgerea lor controlată.
Pe lângă aspectul practic,  aceste elemente conferă proiectului dvs. un finisaj al curții sau trotuarelor deosebit, distins si elegant.
Produsele sunt de culoare gri, dar pot fi colorate in funcție de preferințele fiecăruia.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.