fbpx

Cleme clipsuri distantiere gresie si faianta

Cleme clipsuri distantiere gresie si faianta de 1 mm si de 2 mm

Cleme clipsuri distantiere gresie si faianta de 1 mm, de 2 mm pentru montarea foarte usoara si sigura a placilor de gresie si faianta. Distantierele pentru gresie și faianță sunt profile mici din plastic sau metal. Sunt utilizate pentru a menține o distanță constantă între placile de gresie sau faianță și suportul de sub ele. Acestea se folosesc pentru a permite expansiunea termică și a preveni fisurarea sau deformarea placilor. Distantierele pentru gresie și faianță pot avea diferite grosimi, cum ar fi 1, 2, 3 sau mai mulți mm. Sunt concepute pentru a fi ușor de instalat și sigure. Acestea sunt folosite pentru a asigura un montaj profesional și estetic al placilor de gresie și faianță, oferind un aspect curat și uniform.

Cleme clipsuri distantiere gresie si faianta de 1 mm

150 Lei / găleată / 400 de bucăți

40 Lei / pungă / 100 de bucăți

Distantiere gresie si faianta 1 mm

Distanțierele sunt foarte bune pentru a fi folosite de către montatorii de gresie și faianță. Sunt pentru aducerea plăcilor la același nivel, în momentul fixării lor pe pardoseală cu ajutorul adezivului.
Sunt realizate din plastic, au o grosime de 1 sau 2 mm și sunt ambalate în găleți de câte 300 sau 400 de bucăți.
Sistemul aduce rezultate perfecte pentru montarea corectă a plăcilor de toate dimensiunile.
Permite instalarea rapidă și ușoară a plăcilor cu mai puțin efort și rezultate uimitoare obținând o suprafață perfect plană.

Cleme clipsuri distantiere gresie si faianta de 2 mm

150 Lei / găleată / 400 de bucăți

Distantiere gresie si faianta

Distanțierele sunt foarte bune pentru a fi folosite pentru aducerea plăcilor la același nivel, in momentul fixării lor pe pardoseală cu ajutorul adezivului.
Sunt realizate din plastic, au o grosime de 1 sau 2 mm si sunt ambalate in găleți de cate 300 sau 400 de bucăți.
Sistemul aduce rezultate perfecte pentru montarea corecta a placilor de toate dimensiunile.
Permite instalarea rapida si usoara a placilor cu mai putin efort si rezultate uimitoare obtinand o suprafata perfect plana.

 

Clește pentru distanțiere

80 Lei / bucată

Distantiere gresie si faianta 1 mm

Cleștele acesta este destinat montării penelor la distanțierele autonivelante pentru gresie și faianță de diferite dimensiuni.
Părțile taietoare fiind realizate din oțel, în timp ce manerele sunt din PVC bicomponent.
Se utilizează împreună cu articole specifice: pene și distanțiere.
Cleștii sunt utilizați pentru nivelarea plăcilor ceramice, faianței/gresiei și porțelanului, atât pe pereți, cât și pe podea, de diferite grosimi și dimensiuni.
Cleștii sunt proiectați pentru o nivelare eficientă, rapidă și precisă a plăcilor.
Adaptate fiecarei dimensiuni a clemelor, au distanțare reglabilă a brațelor de prindere.
Un avantaj important al cleștilor de nivelare este ușurința în utilizare, așa că toata lumea atât profesioniști cât și amatori se pot descurca. După ce lucrarea este terminată, este suficient să-l ștergeți și să-l folosiți din nou dacă este necesar.

 

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.