fbpx

Decorativa la sac praf de piatra

Tencuiala decorativa la sac praf de piatra

Decorativa la sac praf de piatra este de foarte buna calitate și poate fi haina exterioară a locuinței. Este cea care conferă culoare și un aspect plăcut casei tale, dar și protecție crescută împotriva intemperiilor. O tencuială decorativă de foarte bună calitate trebuie să acționeze ca o barieră pentru factorii externi care pot afecta fațada. Tencuielile decorative la sac au numeroase avantaje, de la durata lungă de viață, până la rezistența la intemperii, raze ultraviolete, ciuperci, bacterii și mucegai. 
Gândește-te la ce anume îți dorești să facă pentru tine tencuiala ta decorativă. În funcție de materialele de construcție pe care le-ai folosit la finisarea și izolarea casei, dar și de elementele de design pe care plănuiești să le folosești la decorare, poți alege dintr-o gamă largă de materiale. 

Avantajele pentru tencuiala decorativa la sac praf de piatra

Tencuiala decorativa la sac praf de piatra de culoare alb-natur este o soluție bună și economică. Este foarte bună pentru finisarea pereților atât în interior, cât și în exterior. Aceasta este fabricată pe bază de ciment alb și poate fi aplicată pe suprafețe de beton, zidărie, tencuială clasică sau alte substraturi adecvate.
Fiind un produs mineral, tencuiala decorativă la sac oferă un aspect natural și autentic. Culoarea alb-natur a acesteia este una elegantă și naturală. Aceasta poate fi integrată cu ușurință în orice design interior sau exterior.
Un alt avantaj al tencuielii decorative minerale la sac este că aceasta poate fi folosită pentru a acoperi imperfecțiunile și asperitățile pereților. Se  oferă astfel o suprafață uniformă și netedă. De asemenea, produsul este rezistent la factorii externi, cum ar fi razele UV, ploaia și temperaturile extreme, protejând pereții împotriva degradării.
În concluzie, tencuiala decorativă praf de piatră la sac de culoare alb-natur este o alegere foarte bună. Mai ales pentru cei care doresc să creeze un aspect natural și autentic al pereților, dar și să beneficieze de proprietăți durabile și rezist

Tencuială decorativă la sac Edelputz

Preț 35 lei / sac de 25 kg cu TVA inclus

tencuiala decorativa la sac

Tencuiala Baumit decorativă minerală praf de piatră este produsă pe bază de ciment alb. Este potrivită pentru interior și exterior. Rezistentă la intemperii, hidrofobată și permeabilă la vapori, tencuiala este produsă din var hidratat, ciment alb, nisipuri de marmură și adaosuri. Tencuiala de la Baumit poate fi folosită pentru finisarea fațadelor cu aspect structurat (scoarță de copac).

Înainte de punerea în operă, amestecați tot conținutul sacului cu aproximativ 5 litri de apă în malaxorul prin cădere liberă timp de 3-5 minute.
Puneți material cu mistria pe gletiera de inox și aplicați tencuiala decorativă pe perete.
Întindeți cu fierul de glet sau gletiera și după o ușoară întărire, drișcuiți cu drișca de plastic.

În cazul suporturilor cu absorbție neuniformă, se recomandă amorsarea suportului cu Baumit UniPrimer cu minim 24 de ore înainte.

Consum cca. 5,5 kg/m2.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.