Glet de var glet de ipsos

Glet de var si glet de ipsos pentru finisarea deosebită a peretilor

 Glet de var si glet de ipsos sunt gleturi pentru finisaj, fiind materiale de constructii extrem de importante cand vine vorba de aspectul final al unei camere.  Gleturile de var si ipsos sunt materiale de constructii care se folosesc in special la obtinerea unor pereti drepti. Gleturile se utilizeaza atat la finisarea peretilor noi, cat si in cadrul lucrarilor de renovare. Gletul de finisaj se aplica pe un perete tencuit si/sau nivelat cu glet de incarcare, apoi cu glet de finisare.

Glet pe bază de var

Glet de var si ipsos
Glet de var Klima Fino

30 Lei / sac / 20 kg

gleturi de var

Gletul pe bază de var Baumit Klima Fino are permeabilitate ridicată la vapori și ajută la reglarea umidității interioare. Este ușor de lucrat cu acest tip de glet și ușor de șlefuit. Acesta se poate utiliza si ca glet de incarcare, cat si ca glet de finisare. Stratul suport trebuie sa fie uscat, neinghetat, fara praf, permeabil și neted. Se aplică pe tencuieli de var/ciment, tinci de var, var/ciment la interior, atât pe tencuieli noi, cât și pe tencuieli mai vechi pe bază de var. Al doilea strat se recomanda a se aplica la un interval de 2 ore de primul. Temperatura aerului, a materialului în timpul procesului de priză trebuie să fie de cel putin 5°C și de maxim 30°C.

Glet pe bază de ipsos

Glet de var si ipsos
Glet de ipsos Fino Grande

25 Lei / sac / 20 kg

gleturi de ipsos

Gletul pe bază de ipsos Baumit Fino Grande este foarte bun pentru egalizarea suprafeţelor şi obţinerea de suprafeţe netede pe pereţi şi tavane, în locuri uscate fără umiditate ridicată permanentă şi fără condens de lungă durată.
Se aplică pe suprafeţe de beton, tencuieli de ipsos, ciment, var-ciment, tinci pe bază de ciment, gleturi de încarcăre pe bază de ipsos sau gleturi de ciment, etc. Recomandat atat la lucrarile noi cat şi la lucrările de renovări şi reparaţii ale finisajelor interioare. Se poate utiliza atât ca glet de încărcare cât şi ca glet de finisare.

În timpul punerii în operă, temperatura aerului, a suportului și a materialului trebuie să fie de la 5º până la maxim 30º C.

Glet de ipsos Fino Bello

39 Lei / sac / 20 kg

glet de ipsos

Pentru egalizarea suprafeţelor şi obţinerea de suprafeţe netede pe pereţi şi plafoane în interiorul clădirilor, în locuri uscate
fără umiditate ridicată permanentă şi fără condens de lungă durată.
Se aplică pe suprafeţe de beton, tencuieli de ipsos, ciment, var-ciment, gipscarton, tinci pe bază de ciment, gleturi de
încarcăre pe bază de ipsos sau gleturi de ciment, etc. Recomandat atât la lucrari noi cat şi la lucrările de renovări şi reparaţii ale finisajelor interioare. Se poate utiliza atât ca glet de încărcare cât şi ca glet de finisare.
Consum de material: 0,8 kg/m2/mm