Gleturi de var si ipsos

Gleturi de var si ipsos pentru finisarea deosebită a peretilor

Gleturi de var

26 Lei / sac / 20 kg

gleturi de var

Glet de var cu prelucrare manuală sau mecanizată, cu permeabilitate ridicată la vapori și ajută la reglarea umidității interioare. Este ușor de lucrat cu acest tip de glet și ușor de șlefuit. Acesta se poate utiliza si ca glet de incarcare, cat si ca glet de finisare. Stratul suport trebuie sa fie uscat, neinghetat, fara praf, permeabil și neted. Se aplică pe tencuieli de var/ciment, tinci de var, var/ciment la interior, atât pe tencuieli noi, cât și pe tencuieli mai vechi pe bază de var. Al doilea strat se recomanda a se aplica la un interval de 2 ore de primul. Temperatura aerului, a materialului și a suportului în timpul preparării și procesului de priză trebuie să fie de cel putin 5°C și de maxim 30°C. Timpul de uscare este de 5 zile.Poate fi utilizat și pentru renovarea sau repararea finisajelor pe bază de var.

Gleturi de ipsos

20 Lei / sac / 20 kg

gleturi de ipsos

Gletul de ipsos Fino Grnde este foarte bun pentru egalizarea suprafeţelor şi obţinerea de suprafeţe netede pe pereţi şi tavane, în locuri uscate fără umiditate ridicată permanentă şi fără condens de lungă durată.
Se aplică pe suprafeţe de beton, tencuieli de ipsos, ciment, var-ciment, tinci pe bază de ciment, gleturi de încarcăre pe bază de ipsos sau gleturi de ciment, etc. Recomandat atat la lucrarile noi cat şi la lucrările de renovări şi reparaţii ale finisajelor interioare. Se poate utiliza atât ca glet de încărcare cât şi ca glet de finisare.

Se poate utiliza atat ca glet de incarcare cat si ca glet de finisare.

Suportul trebuie sa fie curat, uscat, neinghetat, fara particule de praf, fara eflorescente, rezistent si lipsit de parti care se pot desprinde. Verificarea suportului se face conform reglementarilor tehnice specifice in vigoare. În timpul punerii în operă, temperatura aerului, a suportului și a materialului trebuie să fie de la 5º până la maxim 30º C.