fbpx

Hidroizolatie lichida pentru baie

Hidroizolatie lichida pentru baie este un produs de creare a unei bariere impermeabile pentru a preveni infiltrarea apei. Aceasta este o procedură importantă pentru orice tip de clădire, deoarece poate proteja structura de deteriorarea cauzată de umiditate.

Iată câteva dintre beneficiile hidroizolației:

 • Protejează structura de deteriorare: Umiditatea poate deteriora structurile din beton, cărămidă și alte materiale. Hidroizolarea poate ajuta la prevenirea acestui lucru, oferind o barieră împotriva apei.

 • Reduce costurile de reparații: Repararea daunelor cauzate de umiditate poate fi costisitoare. Hidroizolarea poate ajuta la prevenirea acestor daune, economisind bani în viitor.

 • Crește valoarea proprietății: Proprietățile cu hidroizolație bine făcută sunt adesea mai valoroase decât cele care nu au.

 • Crește confortul: Umiditatea poate duce la mucegai și igrasie, care pot provoca probleme de sănătate și pot reduce confortul locuinței. Hidroizolarea poate ajuta la prevenirea acestor probleme, creând un mediu mai sănătos și mai confortabil.

Alegerea tipului de hidroizolație depinde de mai mulți factori, cum ar fi:

 • Condițiile de mediu: Hidroizolația trebuie să fie potrivită pentru condițiile de mediu specifice. De exemplu, dacă structura este expusă la umezeală ridicată, este necesară o hidroizolație mai rezistentă.
 • Pretul: Hidroizolația poate fi o investiție costisitoare. Este important să alegeți un tip de hidroizolație care este potrivit pentru bugetul dumneavoastră.
 • Dificultatea de aplicare: Unele tipuri de hidroizolație sunt mai dificil de aplicat decât altele. Dacă nu sunteți familiarizat cu procesul de aplicare a hidroizolației, este recomandat să angajați un profesionist.

Hidroizolarea este o procedură importantă care poate ajuta la protejarea structurilor de deteriorarea cauzată de umiditate. Există mai multe tipuri de hidroizolație disponibile, fiecare cu propriile sale avantaje și dezavantaje. Alegerea tipului de hidroizolație potrivit depinde de mai mulți factori, cum ar fi condițiile de mediu, prețul și dificultatea de aplicare.

Hidroizolatie lichida pentru baie acrilică Buamacol Proof

Preț 240 Lei / cutie de 7 kg cu TVA inclus

hidroizolatie baie lichida

Hidroizolație acrilică, de culoare galbenă, fără solvenți, impermeabilă la apă, dar permeabilă la vapori, pentru etanșare continuă, elastică și durabilă la interior în băi, dușuri etc. Este cea mai buna hidroizolatie pentru baie și o recomand cu încredere!

Suportul trebuie să fie neted, uscat, neînghețat, rezistent, stabil și curat – fără urme de praf, moloz, uleiuri, grăsimi. Se aplică pe beton, tencuială, șapă, plăci de gips carton, plăci ceramice etc.

Nu se utilizează în zonele cu apă sub presiune – ex. bazine de înot.

Nu se utilizează la exterior (terase, balcoane).

Consum: cca. 1,5 kg/m2 pe mm grosime.

Hidroizolatie pentru baie SoudaGum LM

Preț 100 Lei / cutie de 4 kg cu TVA inclus

hidroizolatie baie lichida

Soudagum LM este o membrană hidroizolantă pe bază de polimeri, fără solvenți, cu uscare rapidă, gata de utilizare, pentru băi și dușuri. Aceasta poate fi utilizată pe beton, tencuială, ghips-carton etc. și sub diferite tipuri de plăci.

Soudagum LM oferă o serie de avantaje, printre care:

 • Este o soluție eficientă pentru hidroizolarea baii. Membrana este impermeabilă la apă și umezeală, prevenind infiltrațiile și apariția mucegaiului și igrasiei.
 • Este ușor de aplicat. Soudagum LM este o pastă gata de utilizare, care se aplică cu pensula sau prin pulverizare.
 • Are o uscare rapidă. Membrana se usucă în aproximativ 24 de ore, ceea ce permite o instalare rapidă a plăcilor ceramice.
 • Este rezistentă la fisuri. Membrana este elastică, ceea ce îi permite să se adapteze la deformarea naturală a structurii.
 • Este compatibilă cu diferite tipuri de plăci. Membrana poate fi utilizată sub diferite tipuri de plăci ceramice, inclusiv plăci porțelanate, plăci din gresie naturală și plăci din marmură.

Hidroizolatie Baumacol Protect

Preț 285 Lei / sac de 20 kg cu TVA inclus

O soluție eficientă pentru hidroizolarea interiorului și exteriorului este hidroizolația monocomponentă. Este flexibilă, cu întărire hidraulică, fără solvenți, impermeabilă la apă, permeabilă la vapori. Aceasta poate fi utilizată pentru etanșarea fără rosturi sub placaje ceramice, la pereți și pardoseli, balcoane, piscine, terase, etc. Poate fi utilizată și ca adeziv pentru placaje ceramice aplicate în condiții speciale.

Hidroizolația monocomponentă oferă o serie de avantaje, printre care:

 • Este eficientă: Membrana este impermeabilă la apă și umezeală, prevenind infiltrațiile și apariția mucegaiului și igrasiei.
 • Este flexibilă: Membrana este elastică, ceea ce îi permite să se adapteze la deformarea naturală a structurii.
 • Este permeabilă la vapori: Membrana permite trecerea vaporilor de apă, prevenind acumularea de umezeală în interiorul structurii.
 • Este ușor de aplicat: Membrana este o pastă gata de utilizare, care se aplică cu pensula sau prin pulverizare.
 • Este compatibilă cu diferite tipuri de plăci: Membrana poate fi utilizată sub diferite tipuri de plăci ceramice, inclusiv plăci porțelanate, plăci din gresie naturală și plăci din marmură.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.