fbpx

Lac pentru lemn si piatra

Lac pentru lemn si piatra

Lac pentru lemn si piatra de foarte buna calitate pentru nevoile si dorintele tale. Mulți oameni nu știu diferența dintre lac și vopsea, dar ambele servesc unor scopuri foarte diferite. Lacul protejează lemnul de daunele cauzate de apă și de daunele cauzate de căldură, deci este excelent pentru lucrarile din lemn exterioare casei. Pe de altă parte, vopseaua acoperă lemnul cu culoare, deci este cea mai potrivită pentru vopsirea mobilierului. Pe această pagină vă prezint lacul pentru lemn, pentru a vă ajuta să alegeți dacă este potrivit pentru următorul dvs. proiect. Lacul pe bază de apă este cel mai puțin toxic și cel mai prietenos cu natura.  Motiv care îl face și cel mai potrivit pentru jucăriile sau mobilierul  copiilor dumneavoastră.

Lacul pentru lemn pe baza de apa Ecolasure extra este o soluție ideală pentru protejarea și îmbunătățirea aspectului lemnului. Acest lac este fabricat cu ingrediente ecologice și are un impact redus asupra mediului.
Ecolasure extra este un lac cu uscare rapidă și cu o capacitate mare de acoperire. Ceea ce îl face perfect pentru proiectele de finisare a lemnului. Acesta poate fi aplicat cu ușurință prin pulverizare, cu pensula sau trafalet cu rolă de burete și poate fi folosit pe o gamă largă de tipuri de lemn, inclusiv mobilă, uși și ferestre.
Un avantaj major al lacului pe baza de apa Ecolasure extra este faptul că nu emană mirosuri neplăcute, ceea ce îl face ideal pentru camerele locuite. Acest lac poate fi utilizat in siguranță în interiorul casei, fără a fi nevoie sa va preocupați de aerisirea încăperilor.

Lac pentru lemn și piatra Ecolasure Extra la 0,75L / 2,5 L / 10 L

Preț 40 lei / 0,75 litri cu TVA inclus

Preț 120 lei / 2,5 litri cu TVA inclus

Preț 490 lei / 10 litri cu TVA inclus

Lacuri pentru lemn si piatra

Dintre lacurile pentru lemn  va prezint lacul Ecolasure Extra care este un produs de tip lazură groasă, pe bază de apă, cu adaos de pigmenți rezistenți la radiații UV și la intemperii. Este recomandarea mea pentru protecția și colorarea lemnului de orice esență. Poate fi folosit fără rețineri atât la interior cât și la interior.

Sistemul Ecolasure, format din impregnant IG8000 si protector IG8200. Se poate utiliza la acoperirea si protectia cabanelor, baracilor, balustradelor, balcoanelor, elementelor de acoperis si binale, garajelor, gardurilor, bancilor. Acest sistem confera o durata de protectie de pana la 8 ani. Aceasta și în functie de conditiile climatice, de natura suportului, modul de pregatire al acestuia, conditiile, modul de aplicare si numarul de straturi aplicate.

Este un produs 3 în 1, conține grund, lac și pigmenți de colorare într-un singur produs. În condițiile utilizării împreună cu impregnantul IG8000, se asigură o protecție extrem de eficientă împotriva putrezirii lemnului, ce poate ajunge la 8 ani.

Consum: 12-14 m²/litru/strat

Lac pentru lemn protector Extra 0,75L / 2,5 L / 10 L

Preț 40 lei / 0,75 litri cu TVA inclus

Preț 120 lei / 2,5 litri cu TVA inclus

Preț 490 lei / 10 litri cu TVA inclus

Lacuri pentru lemn si piatra

Lacul protector Extra este un produs de tip lazură groasă pe bază de solvenți. Este utilizat pentru protecția și colorarea lemnului de diferite esențe, atât la exterior, cât și la interior.

Produsul 3 în 1: conține grund și lac într-un singur produs; asigură protecție la UV și la intemperii; protecție la carii, mucegai, albăstreală.

Consum: 13-15 m2 / litru / strat

 

Lac pentru piatră 0,75L / 2,5 L / 10 L

Preț 30 lei / 0,75 litri cu TVA inclus

Preț 100 lei / 2,5 litri cu TVA inclus

Preț 450 lei / 10 litri cu TVA inclus

Lacul pentru piatră este o soluție eficientă și utilă pentru protejarea suprafețelor decorate cu piatră. Acesta poate fi utilizat pentru acoperirea pietrei naturale, piatră artificială sau a altor materiale de construcție care imită piatra. Lacul pentru piatră se aplică în strat subțire și transparent. Se  protejează piatra împotriva pătrunderii apei, a petelor și a deteriorării cauzate de expunerea la agenți externi.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.