Lacuri pentru lemn si piatra

Lacuri pentru lemn si piatra

Lacuri pentru lemn si piatra de foarte buna calitate pentru nevoile si dorintele tale.

Lacuri pentru lemn si piatra Ecolasure Extra la 0,75L / 2,5 L / 10 L

40 Lei / 0,75 Litri

100 Lei / 2,5 Litri

440 Lei / 10 Litri

Lacuri pentru lemn si piatra

Dintre lacurile pentru lemn si piatra, va prezint lacul Ecolasure Extra care este un produs de tip lazură groasă, pe bază de apă, cu adaos de pigmenți rezistenți la radiații UV și la intemperii. Este recomandarea noastră pentru protecția și colorarea lemnului de orice esență. Poate fi folosit fără rețineri atât la interior cât și la interior.

Sistemul Ecolasure, format din impregnant IG8000 si protector IG8200, se poate utiliza la acoperirea si protectia cabanelor, baracilor, balustradelor, balcoanelor, elementelor de acoperis si binale, garajelor, gardurilor, bancilor. Acest sistem confera o durata de protectie de pana la 8 ani, in functie de conditiile climatice, de natura suportului, modul de pregatire al acestuia, conditiile, modul de aplicare si numarul de straturi aplicate.

Este un produs 3 în 1, conține grund, lac și pigmenți de colorare într-un singur produs. În condițiile utilizării împreună cu impregnantul IG8000, se asigură o protecție extrem de eficientă împotriva putrezirii lemnului, ce poate ajunge la 8 ani.

Consum: 12-14 m²/litru/strat

Lac pentru lemn protector Extra 0,75L / 2,5 L / 10 L

30 Lei / 0,75 Litri

100 Lei / 2,5 Litri

440 Lei / 10 Litri

Lacuri pentru lemn si piatra

Lacul protector Extra este un produs de tip lazură groasă pe bază de solvenți, utilizat pentru protecția și colorarea lemnului de diferite esențe, exploatat la exterior sau la interior.

Produsul 3 în 1: conține grund și lac într-un singur produs; asigură protecție la UV și la intemperii; protecție la carii, mucegai, albăstreală.

Consum: 13-15 m2 / litru / strat