fbpx

Lucrari de constructii cu tencuiala decorativa aleasa de clienti

Lucrari de constructii cu tencuiala decorativa

Lucrari de constructii cu tencuiala decorativa preferata de clienti de la magazinul meu. La această lucrare a fost folosită o tencuială decorativă minerală, cu structură scoarță de copac, de culoare orange. Tencuiala devine principalul partener al pietrei naturale placate la exterior și conferă lucrării un aspect rustic. Tencuiala decorativă de exterior rezistă foarte bine variațiilor de temperatură, se poate spăla și curăța ușor.

Lucrari de constructii cu tencuiala decorativa

Clientul și-a dorit o tencuială decorativă minerală, cu structură scoarță de copac, de culoare gri foarte deschis. Tencuiala este foarte elegantă și conferă lucrării un aspect deosebit. Tencuiala decorativă minerală de exterior rezistă foarte bine și se poate spăla și curăța ușor.

Cea mai potrivită tencuială decorativă

Lucrari de constructii la fatade cu tencuiala decorativa preferata de clienti de la magazinul meu. Tencuiala decorativă aleasă aeste cu structură bob de orez de 2 mm, iar culoarea  deschisă se asortează foarte bine cu pavajul și acoperișul casei. Tencuiala decorativă este flexibilă și foarte rezistentă în timp.

Lucrari de constructii cu tencuiala decorativa

Clienta și-a dorit o tencuială decorativă minerală, cu structură scoarță de copac, de culoare coniac cărămiziu deschis. Tencuiala este foarte elegantă și conferă lucrării un aspect deosebit prin asocierea cu celelalte culori ale casei. Tencuiala decorativă minerală de exterior rezistă foarte bine și se poate spăla și curăța ușor. 

Lucrari de constructii cu tencuiala decorativa aleasa de clienti

Clientul a ales o tencuială decorativă minerală, cu structură bob de orez de 2 mm de culoare coniac cărămiziu deschis. Tencuiala este foarte elegantă și conferă lucrării un aspect frumos, în contrast cu maroul tâmplăriei. Tencuiala decorativă minerală de exterior rezistă foarte bine în timp și își păstrează foarte bine culoarea.

Lucrari de constructii cu tencuiala decorativa si vopsea de exterior preferata de clienti

Lucrari de constructii cu tencuiala decorativa aleasa de clienti

Clientul a ales o tencuială decorativă silicatică, cu structură scoarță de copac de 2 mm de culoare gri deschis. Tencuiala este foarte elegantă și conferă lucrării un aspect frumos, în contrast cu maroul tâmplăriei. Tencuiala decorativă minerală de exterior rezistă foarte bine în timp și își păstrează foarte bine culoarea.

Lucrari de constructii cu tencuiala decorativa

Clienta a ales o tencuială decorativă siliconată, cu structură scoarță de copac de 1,5 mm de culoare somon. Tencuiala este foarte elegantă și conferă lucrării un aspect frumos, în contrast cu albul tâmplăriei. Tencuiala decorativă siliconată de exterior rezistă foarte bine în timp și își păstrează foarte bine culoarea.

Casă vopsită cu o culoare foarte puternică și frumoasă, care se asortează cu celelalte culori folosite pentru decorarea ei. Culoarea orange se evidențiază prin putere și luminozitate fiind vizibilă și surprinde în mod plăcut.

Clienta a ales o vopsea minerală silicatică de culoare deschisă. Finisarea cu vopsea este foarte elegantă și conferă lucrării un aspect frumos. Vopseaua silicatică de exterior rezistă foarte bine în timp și își păstrează foarte bine culoarea.