fbpx

Nisip cuartos pentru rostuit pavaje

Nisip cuartos pentru rostuit pavaje cu granulatie cuprinsa intre 0,1 si 0,6 mm

Nisip cuartos pentru rostuit pavaje cu granulatie intre 0,1 si 1 mm este foarte bun pentru umplerea rosturilor dintre pavaje. Acesta este lipsit de argile, spalat si sortat si are o granulatie constanta si controlata, de maximum 0,6 mm. Nisipul fin pentru pavaj cu granulație între 0,1 și 0,6 mm este un material folosit pentru umplerea rosturilor dintre pavaje. Această granulație permite umplerea perfectă și estetică a rosturilor dintre pavaje, evitând formarea golurilor sau a neregularităților, precum și asigură stabilitatea și rezistența superioară a pavajului. Nisipul cuarțos este utilizat in amenajări exterioare, cum ar fi curți interioare, parcări, alei, terase și grădini, pentru a asigura un finisaj perfect și rezistent la trafic și uzură.

Nisipul cuarțos pentru rostuit pavaje este un nisip foarte fin, cernut și uscat, fără resturi de argilă, pământ sau alte impurități. Datorită granulației fine, este ideal pentru rostuirea pavajelor, ajutând la umplerea deplină a rosturilor. De asemenea, poate fi folosit la obținerea mortarelor de zidărie sau tencuire, a șapelor de egalizare, prin amestecarea cu ciment. În plus, poate fi folosit pentru curățarea sau mătuirea anumitor suprafețe cu ajutorul unei instalații de sablare.

Consumul mediu este de 4-8 mp/sac pentru pavele și în funcție de dimensiunile rosturilor dintre pavele.

Proprietăți

  • Granulație fină (0,1-0,3 mm)
  • Ideal pentru rostuirea pavajelor
  • Asigură o umplere deplină a rosturilor
  • Rezistent la îngheț și la sarea de deszăpezire

Utilizări

  • Rostuirea pavajelor
  • Obținerea mortarelor de zidărie sau tencuire
  • Obținerea șapelor de egalizare
  • Curățarea sau mătuirea anumitor suprafețe
  • Nisipul cuarțos pentru rostuit pavaje este ca un liant fin și puternic, care unește pavelele într-o structură solidă și durabilă.
  • Nisipurile fine pentru rostuirea pavajelor au o serie de avantaje. Ele sunt durabile, rezistente la intemperii și nu se decolorează în timp. De asemenea, sunt ușor de aplicat și nu necesită întreținere specială.

Nisipul cuartos pentru rostuit pavaje cu granulație de 0,1 - 0,3 mm

23 Lei / sac / 30 kg

Nisip cuartos pentru rostuit pavaje

Nisipul cuarțos pentru rostuit pavaje cu granulația cuprinsă între 0,1 și 0,3 mm este un nisip foarte fin. Este nisip cernut, uscat și nu conține resturi de argilă, pământ  sau alte impurități. Este ideal pentru rostuirea pavajelor datorită granulației fine și ajută la umplerea deplină a rosturilor. Se poate  utiliza și la obținerea mortarelor de zidărie sau tencuire, a șapelor de egalizare prin amestecarea cu ciment. Se poate folosi și pentru curățarea sau mătuirea anumitor suprafețe cu ajutorul unei instalații de sablare. Consum mediu: 4-8 mp/ sac, pentru pavele cu dimensiuni de 20x10x6 cm și în funcție de dimensiunile rosturilor dintre pavele.

Nisipul cuartos pentru pavaje cu granulație de 0,3 - 0,6 mm

23 Lei / sac / 30 kg

Nisip cuartos pentru rostuit pavaje

Nisipul cuarțos pentru rostuit pavaje cu granulația cuprinsă între 0,3 și 0,6 mm este un nisip foarte fin. Este nisip cernut, uscat și nu conține resturi de argilă, pământ  sau alte impurități. Este ideal pentru rostuirea pavajelor datorită granulației fine și ajută la umplerea deplină a rosturilor. Se poate  utiliza și la obținerea mortarelor de zidărie sau tencuire, a șapelor de egalizare prin amestecarea cu ciment. Se poate folosi și pentru curățarea sau mătuirea anumitor suprafețe cu ajutorul unei instalații de sablare. Consum mediu: 4-8 mp/ sac, pentru pavele cu dimensiuni de 20x10x6 cm și în funcție de dimensiunile rosturilor dintre pavele.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.