Nisip cuartos pentru rostuit pavaje

Nisip cuartos pentru rostuit pavaje cu granulatie cuprinsa intre 0,1 si 0,6 mm

Nisip cuartos pentru rostuit pavaje cu granulatie intre 0,1 si 1 mm este foarte bun pentru umplerea rosturilor dintre pavaje. Acesta este lipsit de argile, spalat si sortat si are o granulatie constanta si controlata, de maximum 1 mm.

Nisipul cuartos pentru rostuit pavaje cu granulație de 0,1 - 0,3 mm

20 Lei / sac / 30 kg

Nisip cuartos pentru rostuit pavaje

Nisipul cuarțos pentru rostuit pavaje cu granulația cuprinsă între 0,1 și 0,3 mm este un nisip foarte fin. Este nisip cernut, uscat și nu conține resturi de argilă, pământ  sau alte impurități. Este ideal pentru rostuirea pavajelor datorită granulației fine și ajută la umplerea deplină a rosturilor. Se poate  utiliza și la obținerea mortarelor de zidărie sau tencuire, a șapelor de egalizare prin amestecarea cu ciment. Se poate folosi și pentru curățarea sau mătuirea anumitor suprafețe cu ajutorul unei instalații de sablare. Consum mediu: 4-8 mp/ sac, pentru pavele cu dimensiuni de 20x10x6 cm și în funcție de dimensiunile rosturilor dintre pavele.

Nisipul cuartos pentru pavaje cu granulație de 0,3 - 0,6 mm

20 Lei / sac / 30 kg

Nisip cuartos pentru rostuit pavaje

Nisipul cuarțos pentru rostuit pavaje cu granulația cuprinsă între 0,3 și 0,6 mm este un nisip foarte fin. Este nisip cernut, uscat și nu conține resturi de argilă, pământ  sau alte impurități. Este ideal pentru rostuirea pavajelor datorită granulației fine și ajută la umplerea deplină a rosturilor. Se poate  utiliza și la obținerea mortarelor de zidărie sau tencuire, a șapelor de egalizare prin amestecarea cu ciment. Se poate folosi și pentru curățarea sau mătuirea anumitor suprafețe cu ajutorul unei instalații de sablare. Consum mediu: 4-8 mp/ sac, pentru pavele cu dimensiuni de 20x10x6 cm și în funcție de dimensiunile rosturilor dintre pavele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *