fbpx

Pagina de contact materiale constructii Teius

Pagina de contact materiale constructii Teius SC Emil & Nora Construct SRL

Pagina de contact materiale constructii Teius  prezintă  magazinul meu. Vă ofer consultanță pentru alegerea celei mai bune variante de materiale de construcții. Mai ales în ceea ce priveste sistemele de termoizolare a unei locuințe. De asemenea, vând materiale de construcții , de foarte bună calitate, pentru finisaje exterioare și interioare, tencuieli decorative și vopsele pentru exterior și interior. Toate acestea prin magazinul meu de materiale de construcții, materiale pentru finisare din Teiuș, str. Mihai Eminescu, nr. 49, jutețul Alba. Te voi ajuta să îți finisezi casa așa cum îți dorești tu, cu materiale de finisare pentru casa ta, materiale pentru interior si exterior, de foarte bună calitate, la prețuri excelente.

Cunoștiințele și experiența contează

Cunoștințele acumulate la locurile de muncă și cele cu privire la amenajarea propriului cămin, doresc să vi le împărtășesc și vouă. Voi face acest lucru prin recomandarea și vânzarea unor materiale sau sisteme de termoizolație, potrivite pentru fiecare dintre voi. Consider că este foarte important să afli un sfat bun înainte de a realiza ceva, mai ales atunci când ne dorim modernizarea casei noastre și finisarea ei. Conteaza foarte mult să ne facem planul pentru o perioada mai lungă de timp, să ne gândim ca la o investiție în confortul nostru și al familiei noastre. Depinde doar de noi, dacă alegem să trăim mai bine, mai sănătos și mai confortabil în propria noastra casă. Sănătatea ta și a familiei tale este data și de confortul casei tale.

Vă aștept să discutăm, fie pe pagina de contact emilconstruct, fie prin email sau telefonic despre ceea ce vă doriți pentru a putea lua cea mai potrivită decizie pentru finisarea locuinței voastre.

pagina de contact SC Emil & Nora Construct SRL

Detalii de contact

Urmărește-mă și pe

Mă poți găsi