fbpx

Pentru mine viata inseamna bucurie

Pentru mine viata inseamna bucurie, dorinta de a construi si realiza visuri

Despre mine vă pot spune că mă numesc Radu Emil, am 46 de ani și sunt căsătorit. Locuiesc în orașul Teiuș, județul Alba și pentru mine viata inseamna bucurie.

După terminarea studiilor, am lucrat nouă ani ca profesor între anii 1998 și 2007.

După această experiență frumoasă din învățământ, în 2007 mi-am dorit o schimbare. Am decis să lucrez în administrația publică unde am rămas doar 10 luni.

În 2008 am hotărât să mă angajez în mediul privat, la o firmă multinațională de materiale de construcții.

Am lucrat 12 ani la această firmă. Am avut posibilitatea de a învăța foarte multe lucruri. Am aflat informații utile despre materialele de construcții, finisaje, gestiune, relațiile cu clienții și multe altele.

Experiența acumulată în domeniul construcțiilor, m-a ajutat și în plan personal. Pentru că locuința este locul în care visurile devin realitate, în urmă cu 6 ani, am decis să îmi construiesc propria casă, de care să mă bucur împreună cu familia mea.

Etapele proiectării, apoi a execuției lucrărilor de construcție la propriul meu cămin au fost printre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Deoarece vedeam cu ochii mei cum planurile casei prindeau contur și erau motive de bucurie și satisfacție.

Vedeam cu ochii mei cum planurile luau formă. Aveam satisfacția că îmi construiesc locuința așa cum îmi place, cu cele mai bune materiale. 

Și această experiență acumulată, m-a încurajat în 2020 să îmi deschid propria afacere cu materiale de construcții și finisaje.

Cunoștințele acumulate la locurile de muncă și cele cu privire la amenajarea propriului cămin, doresc să vi le împărtășesc și vouă. Voi face acest lucru prin recomandarea și vânzarea unor materiale sau sisteme de termoizolație, potrivite pentru fiecare dintre voi, care vă așteaptă la sediul firmei mele din Teiuș, județul Alba.

Pentru că o imagine este cât o mie de cuvinte, în continuare vă voi prezenta câteva imagini cu etapele construcției căminului mult-visat.