fbpx

Polistiren expandat extrudat si grafitat

Polistiren expandat extrudat si grafitat pentru o termoizolație foarte eficientă

Polistiren expandat extrudat si grafitat pentru termoizolarea eficienta a locuintei tale. Pe cat de importanta este izolarea termica a casei, pe atat de esential este sa folositi doar produse de calitate, ce va garanteaza rezistenta, flexibilitate si adaptabilitate la orice mediu si conditii meteo. In acest sens, polistirenul extrudat intruneste aceste calitati, carora li se adauga o serie de alte beneficii deosebite. Astfel, casa dumneavoastra va fi permanent protejata, oferindu-va confortul de care aveti nevoie in fiecare zi. Acest material este obtinut prin topire si amestec, pentru a obtine o spuma cu structura celulara inchisa, astfel incat sa nu permita un transfer termic mare de la interior catre exterior si viceversa. Din acest motiv, este preferat de constructori, folosindu-se la izolarea peretilor, a pardoselilor, a tavanelor si pilonilor de interior. 

Polistirenul expandat și extrudat sunt materiale populare utilizate pentru izolarea termică a locuințelor. Izolarea termică este esențială pentru a asigura confortul termic și a reduce costurile de încălzire și răcire. Polistirenul extrudat este considerat a fi un material de calitate, care oferă rezistență, flexibilitate și adaptabilitate la diferite medii și condiții meteorologice. Acest material este obținut prin topire și amestecare pentru a obține o spumă cu structură celulară închisă, ceea ce împiedică transferul termic mare de la interior la exterior și viceversa. De aceea, este preferat de constructori pentru izolarea pereților, pardoselilor, tavanelor și pilonilor de interior. Polistirenul expandat este utilizat pentru izolarea termica a peretilor exteriori, deoarece este mai usor si mai ieftin decat polistirenul extrudat.

Polistiren expandat extrudat si grafitat Protherm Plus 5 cm / 8 cm / 10 cm

Preț 65 Lei / bax cu TVA inclus

Polistiren expandat protherm plus

Fie ca doriti sa construiti o cladire noua sau sa reabilitati una veche, placile de polistiren expandat actioneaza drept mediu termoizolant pentru peretii cladirilor. Asigurati constructiei pereti cu o durata indelungata de viata si alegeti polistirenul potrivit pentru nevoile si dorintele voastre.

Polistiren expandat format din placi termoizolante  cu proprietati termoizolante. 

Dimesiuni placă: 1000 x 500 mm

Suprafaţă utilă: 0,50 m2

Conductivitatea termica λc= 0,038 W/mK.

Polistiren extrudat 2 cm / 3 cm / 5 cm

Preț 200 Lei / bax cu TVA inclus

Polistiren extrudat

Sunteti in cautarea unui termosistem care sa va ofere o izolatie termica foarte buna, uniforma si sa va asigure facturi mai mici la energie? Polistirenul extrudat este o alegere inspirata din punct de vedere al costului, izolarii si a eficientei in timp, reprezentand o solutie economica.

Polistiren extrudat cu foarte bune calităţi termoizolante.

Dimesiuni placă: 1265 x 615 mm

Suprafaţă utilă placă: 0,75 m2

Conductivitatea termica λc= 0,032 W/mK.

Polistiren grafitat 10 cm

Preț 100 Lei / bax sau 40 lei/mp cu TVA inclus

Polistiren expandat si extrudat

Polistirenul grafitat este foarte bun pentru un  termosistem care sa va ofere o izolatie termica foarte buna, uniforma si sa va asigure facturi mai mici la energie. Polistirenul grafitat este cu 23% mai eficient decât polistirenul expandat cu densitatea de 80. Izolarea cu acest sortiment de polistiren își va dovedi eficiența în timp, reprezentand o solutie economică.

Polistiren grafitat are foarte bune calităţi termoizolante.

Dimesiuni placă: 100 x 50 mm

Suprafaţă utilă placă: 0,50 m2

Conductivitatea termica λc= 0,031 W/mK.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.