Polistiren expandat si extrudat

Polistiren expandat si extrudat

Polistiren expandat si extrudat pentru termoizolarea eficienta a locuintei tale. Pe cat de importanta este izolarea termica a casei, pe atat de esential este sa folositi doar produse de calitate, ce va garanteaza rezistenta, flexibilitate si adaptabilitate la orice mediu si conditii meteo. In acest sens, polistirenul extrudat intruneste aceste calitati, carora li se adauga o serie de alte beneficii deosebite. Astfel, casa dumneavoastra va fi permanent protejata, oferindu-va confortul de care aveti nevoie in fiecare zi. Acest material este obtinut prin topire si amestec, pentru a obtine o spuma cu structura celulara inchisa, astfel incat sa nu permita un transfer termic mare de la interior catre exterior si viceversa. Din acest motiv, este preferat de constructori, folosindu-se la izolarea peretilor, a pardoselilor, a tavanelor si pilonilor de interior.

Polistiren expandat si extrudat Protherm Plus 5 cm / 8 cm / 10 cm

100 Lei / bax

Polistiren expandat protherm plus

Fie ca doriti sa construiti o cladire noua sau sa reabilitati una veche, placile de polistiren expandat actioneaza drept mediu termoizolant pentru peretii cladirilor. Asigurati constructiei pereti cu o durata indelungata de viata si alegeti polistirenul potrivit pentru nevoile si dorintele voastre.

Polistiren expandat format din placi termoizolante  cu proprietati termoizolante. 

Dimesiuni placă: 1000 x 500 mm

Suprafaţă utilă: 0,50 m2

Conductivitatea termica λc= 0,038 W/mK.

Polistiren extrudat 2 cm / 3 cm / 5 cm

210 Lei / bax

Polistiren extrudat

Sunteti in cautarea unui termosistem care sa va ofere o izolatie termica foarte buna, uniforma si sa va asigure facturi mai mici la energie? Polistirenul extrudat este o alegere inspirata din punct de vedere al costului, izolarii si a eficientei in timp, reprezentand o solutie economica.

Polistiren extrudat cu foarte bune calităţi termoizolante.

Dimesiuni placă: 1265 x 615 mm

Suprafaţă utilă placă: 0,75 m2

Conductivitatea termica λc= 0,032 W/mK.