Politica de confidențialitate a siteului

Politica de confidentialitate a siteului este getionata de catre RADU I. EMIL P.F.A. cu sediul in Teiuș, str. M. Eminescu, nr. 49, județul Alba, cod de Înregistrare fiscală 42834010, nr. registrul comerțului F1/492/2020, reprezentata de Radu Emil, administrator. Tel 0744309736
Va asiguram ca :
Vom face ceea ce depinde de noi să vă protejăm datele personale. Folosirea transparentă a datelor este importantă și vă vom explica ce date culegem și de ce, încât să puteți decide ce se întâmplă cu datele Dvs.

Conținut pentru politica de confidentialitate a siteului

In cadrul politicii de confidentialitate a siteului tinem cont de

1. Ce date cu caracter personal prelucrăm?
2. Cum culegem datele Dvs. personale?
3. Care sunt scopurile și temeiurile culegerii și prelucrării datelor cu caracter personal?
1. Pentru a vă răspunde la mesaje trimise prin formularul de contact
3.2. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre
3.3. Pentru marketing
3.4. Pentru apărarea intereselor noastre legitime
4. Cât timp stocăm datele Dvs.?
5. Cine are acces la datele Dvs. cu caracter personal?
6. Care sunt drepturile Dvs. de protecție a datelor cu caracter personal?
7. Cookies
8. Modificări ale politicii noastre de confidențialitate
9. Litigii
10. Cum să ne contactați?
11. Cum să contactați autoritatea corespunzătoare?
12. Ce date cu caracter personal prelucrăm?

Ce înseamnă politica de colectare a datelor

Datele colectate sunt în general furnizate de către Dvs. și astfel aveți control asupra datelor oferite. Ne furnizați date precum adresa de email, numele, prenumele, adresa poștala, etc., pentru diferite scopuri cum sunt formulare de contact.
Culegem și date în mod automat prin cookie-uri.
2. Cum culegem datele Dvs. personale?
Prin formulare pe site-ul nostru precum și din fișiere de cookie-uri.
3. Care sunt scopurile și temeiurile culegerii și prelucrării datelor cu caracter personal?
Vom utiliza datele Dvs. personale în următoarele scopuri:
3.1. Pentru a vă răspunde la mesaje trimise prin formularul de contact nume (obligatoriu);
• email (obligatoriu);
3.2.Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre: putem folosi datele furnizate de către Dvs. ca să îmbunătățim experiența Dvs. și a altor clienți. Pentru acesta, procesăm mesaje trimise prin diferite formulare de contact.
3.3. Pentru marketing: cu permisiunea Dvs., putem folosi datele Dvs. să vă trimitem oferte despre produsele/serviciile noastre. Vă putem trimite emailuri conținând informații generale și tematice despre produsele noastre. Vă puteți răzgândi și vă puteți retrage acordul oricând, fără ca acesta să vă afectează șansele de a primi servicii/produse ulterior. Retragerea o puteți faci prin:
• Linkul de dezabonare, inclus în emailurile noastre;
• Email, scris la emilraduconstruct@gmail.com, cu rugămintea de dezabonare de la serviciile de marketing.
.

Cât timp stocăm datele Dvs in conformitate cu politica de confidentialitate a sitelui

4. Cât timp stocăm datele Dvs.?
În general, datele Dvs. sunt păstrate pe un termen nedeterminat. Puteți cere ștergerea datelor Dvs. oricând și noi vom începe procesul pentru ștergerea datelor. În cazul unde/în care legislația aplicabila sau interesele legitime o impun, vom păstra anumite informații și ulterior cererii Dvs. (ex: pe contractele pe baza cărora am emis factura de plată).
5. Cine are acces la datele Dvs. cu caracter personal?
După caz, putem oferi acces la, sau putem transmite datele Dvs. cu caracter personal următoarelor persoane/instituții/societăți/organizații:
• Furnizorilor de servicii IT;
• Furnizorilor de servicii de marketing.
În cazul în care legislația ne obliga sau anumite situații în care trebuie să apăram intereselor noastre legitime, putem pune la dispoziție anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
6. Care sunt drepturile Dvs. de protecție a datelor cu caracter personal?
Dorim să ne asiguram că sunteți pe deplin conștient de toate drepturile Dvs. de protecție a datelor. Fiecare utilizator are dreptul la următoarele:
Dreptul de acces – Aveți dreptul de a solicita copii ale datelor Dvs. personale. Pentru acest serviciu, vă putem percepe o mică taxă.
Dreptul la rectificare – Aveți dreptul să solicitați corectarea datelor Dvs. personale în situația în care considerați că este incorectă. De asemenea, aveți dreptul să solicitați să completăm datele personale pe care le considerați incomplete.
Dreptul de ștergere – Aveți dreptul să solicitați să ștergem datele Dvs. personale, în anumite condiții. Această ștergere nu se poate face în cazuri unde avem nevoie de datele Dvs. personale pentru obligațiile noastre legale (facturi, contracte, etc) sau dacă un drept în instanță solicită datele Dvs. personale. Vă rugăm să salvați orice date personale importante pentru că ștergerea datelor Dvs. personale din sistemul nostru face recuperarea lor ulterioară imposibilă.

Ce înseamnă Cookies pentru politica de confidentialitate a siteului

Prezenta Politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginilor de internet https://emilconstruct.ro/ informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestor pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de către RADU I. EMIL P.F.A. în contextul navigării utilizatorilor pe această pagină de internet.
7.2. Ce sunt cookie-urile?
Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.
Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează internetul.
Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un web-server către un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odată instalate au o durată de existență determinată, rămânând „pasive”, în sensul că nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului pe al cărui echipament au fost instalate.
Un cookie este format din două părți:
1. numele cookie-ului;
2. conținutul sau valoarea cookie-ului.
Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată web-serverului respectiv.

Pentru ce sunt cookies?

7.3. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet in legatura cu politica de confidentialitate a siteului:
Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte și anume pentru:
• îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;
• furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această pagină de internet către RADU I. EMIL P.F.A. , în calitate de deținător al acestei pagini de internet;
• anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi în viitor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, în funcție de serviciile/produsele accesate.
Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează această pagină de internet, RADU I. EMIL P.F.A. , poate adopta măsuri pentru ca această pagină de internet să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori.
Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setări/preferințe stabilite de către utilizatorii acestei pagini de internet, precum:
• limba în care este vizualizată o pagină de internet;
• moneda în care se exprimă anumite prețuri sau tarife;
• facilitarea accesului în contul utilizatorilor;
• postarea comentariilor pe site.
7.4. Care este durata de viață a cookie-urilor?
Durata de viață a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Există următoarele categorii de cookie-uri care determină și durata de viață a acestora:
Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terți: Google Analytics, Facebook. 

Cum mă puteți contacta

Dacă aveți orice întrebare sau nelămurire legata de politica de confidentialitate a siteului sau de procesarea noastră a datelor Dvs. cu caracter personal sau dacă ați dori să exercitați drepturile Dvs. legat de datele Dvs. cu caracter personal, nu ezitați să ne contactați:
Adresa poștală: str . M. Eminescu Nr 49, Teiuș, jud. Alba• Email emilraduconstruct@gmail.com
• Denumire RADU I. EMIL P.F.A.
F1/492/2020
CUI 42834010
Tel. 0744309736
Persoana contact : Radu Emil
11. Cum să contactați autoritatea corespunzătoare?
În cazul în care doriți să faceți o reclamație sau dacă considerați că noi nu am adresat îngrijorarea Dvs. într-un mod satisfăcător, puteți contacta următoarele organizații:
• Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pentru informații:
• Adresa poștală: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
• Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212
• Email: anspdcp@dataprotection.ro
• Site: https://www.dataprotection
• Politica de confidențialitate

Materiale de construcții și finisare Teius