fbpx

Profile dibluri si plasa din fibra

Profile dibluri si plasa din fibra de sticla pentru armare

Profile, dibluri si plasa din fibra de sticla sunt materiale pentru realizarea unei lucrari de termoizolare foarte bune si eficiente. Acestea ajută la creșterea rezistenței unei lucrări, la armarea unei termoizolații și nu în ultimul rând la partea estetică a unei lucrări. Profilele, diblurile și plasa din fibra de sticlă sunt materiale utilizate în combinație cu polistirenul expandat sau extrudat pentru a realiza o izolare termică de calitate superioară. Acestea ajută la îmbunătățirea rezistenței izolației termice, la armarea acesteia și la aspectul estetic al lucrării. Profilele sunt utilizate pentru a fixa izolația termică în poziția corectă, diblurile sunt utilizate pentru a crea distanțe între elementele de construcție, iar plasa din fibra de sticlă este utilizată pentru a fixa izolația termică și pentru a o proteja de daune mecanice. Aceste materiale sunt rezistente la apă, umiditate și variații de temperatură, ceea ce le face ideale pentru utilizare în construcții.

Colțar PVC cu plasă

Preț 10 Lei / bucată cu TVA inclus

profil pvc cu plasa

Coltar din PVC cu plasă sau profil pvc cu plasă, pentru armarea muchiilor și colțurilor la sistemele termoizolante.

Profilul de colt, din PVC, este utilizat pentru rigidizarea, acoperirea denivelarilor si a muchiilor suprafetelor finisate cu glet si tencuiala.

Profilul este prevazut cu plasa din fibra de sticla.

Dimensiunile produsului sunt: 10 cm latime, 10 cm inaltime, 2,5 m lungime.

Plasă de fibră de sticlă / 145 g / m2

Preț 130 Lei / rolă cu TVA inclus

plasa din fibra

Plasă din fibră de sticlă pentru armarea sistemelor termoizolante cu polistiren sau vată minerală bazaltică.

Plasa din fibră de sticlă este o țesătură din fibră de sticlă folosită la armarea tencuielilor la interior sau exterior îmbunătățind rezistența mecanică a tencuielii.

Plasa din fibră de sticlă este impregnată cu polimeri cu rezistentă la substanțe alcaline, utilizată pentru armarea stratului de protecție a termoizolației.
Prin parametrii mecanici ridicați (rezistența la rupere > 1500 N/5 cm și alungirea aferentă< 35 ‰), plasa conferă sistemului o rezistența suplimentară la eforturile de intindere rezultate din diferențele de temperatura, cicluri îngheț-dezgheț și solicitări mecanice (lovituri, izbituri, etc.) ce apar la exterior.
Recomandare: pentru o armare corespunzătoare a tencuielii utilizați plasă din fibră de sticlă de minim 145 gr/mp.

Dibluri cui plastic / 100 mm/ 120 mm / 140 mm / 160 mm / 180 mm / 200 mm

Preț 0,50 Lei / bucată cu TVA inclus

dibluri de plastic

Confortul locuintei este oferit in mare parte si de termoizolatia sa, care poate fi realizata foarte usor cu ajutorul unor materiale, precum polistirenul, vata minerala de sticla sau bazaltica, spuma poliuretanica sau pluta. Fixarea placilor se va efectua cu ajutorul diblurilor care trebuie sa aiba o dimensiune potrivita. Realizarea gaurilor pentru dibluri se face dupa ce adezivul s-a uscat, iar placile s-au prins bine de perete. In functie de cat de groase sunt diblurile se va tine cont sa se utilizeze un burghiu potrivit la masina de gaurit. Folosirea lor trebuie sa tina cont de instructiunile producatorilor, doar asa se poate garanta reusita proiectului. In caz contrar, placile cu care veti izola locuinta vor risca sa cada pentru ca adezivul nu le va sustine in intregime.

Profil tencuiala din otel zincat sau aluminiu

Profil pontaj 6 mm sau 10 mm /2,5 m lungime

5 Lei / bucată

Profile dibluri si plasa din fibra

Profilul de pontaj pentru tencuiala mecanica este realizat din otel zincat si este pentru stabilirea grosimii stratului de tencuiala. Acesta are inaltimea de 6 mm sau 10 mm si lungimea de 2.5 m. Acest profil nu este recomandat pentru tencuielile pe baza de ipsos.

Coltar zincat tencuiala /2,5 m lungime

5 Lei / bucată

Profile dibluri si plasa din fibra

Coltar zincat pentru tencuiala mecanizata si manuala. Profilele de tencuială servesc la aplicarea dirijată a tencuielii în zona marginilor, colţurilor din interior .

La aplicarea tencuielii în cazul prelucrării automate sau manuale a mortarului de tencuit, găurile sau deschiderile profilului sunt închise complet cu mortar, pentru a se obţine o legătură cu contact între suportul tencuielii şi profile.

Coltar aluminiu tencuiala 30X30 mm /2,5 m lungime

7 Lei / bucată

Cornier pentru tencuiala din aluminiu recomandat pentru protejarea muchiilor exterioare drepte ale peretilor. Se foloseste in majoritatea situatiilor care apar atunci cand se se lucreaza cu rigips sau la gletuire. Asigura finisarea uniforma a suprafetelor neregulate si protectia acestora.

Coltar aluminiu gresie si faianta
Profil aluminiu pentru gresie la treapta

Preț 40 Lei / bucată cu TVA inclus

Acest profil din aluminiu este destinat sa asigure  protectie impotriva ciobirii si desprinderii gresiei, avand in acelasi timp un important rol estetic. Profilul pentru terminatie mascheaza latura mata a gresiei si ciobirile de la taiere, protejand muchia. Este eficient pentru a asigura un grad mare de protectie impotriva ciobirii si desprinderii gresiei, avand in acelasi timp un important rol estetic. Materialul ii da eleganta, simplitate si totodata rezistenta in timp lucrarii.

Profil aluminiu pentru gresie la treapta

30 Lei / bucată

Profile dibluri si plasa din fibra

Acest profil din aluminiu este destinat sa asigure  protectie impotriva ciobirii gresiei, avand in acelasi timp un important rol estetic. Profilul pentru terminatie mascheaza latura mata a gresiei si ciobirile de la taiere, protejand muchia. Este eficient pentru a asigura un grad mare de protectie impotriva ciobirii si desprinderii gresiei, avand in acelasi timp un important rol estetic. Materialul ii da eleganta, simplitate si totodata rezistenta in timp lucrarii.

Profil de trecere din aluminiu

30 Lei / bucată

La trecerile parchet-parchet sau parchet-gresie este nevoie de un profil care sa permita formarea rosturilor de dilatatie. Profilul drept cu surub ascuns indeplineste acest rol, avand si un important rol estetic.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.