Profile dibluri si plasa din fibra

Profile dibluri si plasa din fibra de sticla pentru armare

Profile, dibluri si plasa din fibra de sticla pentru realizarea unei lucrari de termoizolare foarte bune si eficiente.

Colțar PVC cu plasă

8 Lei / bucată

profil pvc cu plasa

Coltar din PVC cu plasă sau profil pvc cu plasă, pentru armarea muchiilor și colțurilor la sistemele termoizolante.

Profilul de colt, din PVC, este utilizat pentru rigidizarea, acoperirea denivelarilor si a muchiilor suprafetelor finisate cu glet si tencuiala.

Profilul este prevazut cu plasa din fibra de sticla.

Dimensiunile produsului sunt: 10 cm latime, 10 cm inaltime, 2,5 m lungime.

Plasă de fibră de sticlă / 145 g / m2

180 Lei / rolă

plasa din fibra

Plasă din fibră de sticlă pentru armarea sistemelor termoizolante cu polistiren sau vată minerală bazaltică.

Plasa din fibră de sticlă este o țesătură din fibră de sticlă folosită la armarea tencuielilor la interior sau exterior îmbunătățind rezistența mecanică a tencuielii.

Plasa din fibră de sticlă este impregnată cu polimeri cu rezistentă la substanțe alcaline, utilizată pentru armarea stratului de protecție a termoizolației.
Prin parametrii mecanici ridicați (rezistența la rupere > 1500 N/5 cm și alungirea aferentă< 35 ‰), plasa conferă sistemului o rezistența suplimentară la eforturile de intindere rezultate din diferențele de temperatura, cicluri îngheț-dezgheț și solicitări mecanice (lovituri, izbituri, etc.) ce apar la exterior.
Recomandare: pentru o armare corespunzătoare a tencuielii utilizați plasă din fibră de sticlă de minim 145 gr/mp.

Dibluri cui plastic / 100 mm/ 140 mm / 160 mm

0,30 Lei / bucată

dibluri de plastic

Confortul locuintei este oferit in mare parte si de termoizolatia sa, care poate fi realizata foarte usor cu ajutorul unor materiale, precum polistirenul, vata minerala de sticla sau bazaltica, spuma poliuretanica sau pluta. Fixarea placilor se va efectua cu ajutorul diblurilor care trebuie sa aiba o dimensiune potrivita. Realizarea gaurilor pentru dibluri se face dupa ce adezivul s-a uscat, iar placile s-au prins bine de perete. In functie de cat de groase sunt diblurile se va tine cont sa se utilizeze un burghiu potrivit la masina de gaurit. Folosirea lor trebuie sa tina cont de instructiunile producatorilor, doar asa se poate garanta reusita proiectului. In caz contrar, placile cu care veti izola locuinta vor risca sa cada pentru ca adezivul nu le va sustine in intregime.