fbpx

Sapa autonivelanta Baumit Nivello Quattro la cel mai mic pret si calitate

Sapa autonivelanta Baumit Nivello Quattro la cel mai mic pret si calitate. Este excelenta pentru nivelarea perfecta a placilor de beton si a pardoselilor cu incalzire prin pardoseala

Sapa autonivelanta Baumit Nivello Quattro la cel mai mic pret si calitate este foarte bună pentru o nivelare perfecta.  Este deasemenea foarte buna pentru obţinerea suprafețelor prefect drepte şi omogene înaintea aplicării finisajelor pentru pardoseli.

Sapa autonivelanta Baumit Nivello Quattro la cel mai mic pret si calitate

Sapa autonivelanta pentru nivelare  Nivello Quattro este sub formă de pulbere.  Este cea mai buna sapa autonivelanta din ipsos pentru obținerea suprafețelor drepte și omogene. Se aplică înaintea folosirii altor finisaje pentru pardoseli.
Șapa autonivelantă este perfectă pentru nivelarea şi egalizarea şapelor de ciment, a şapelor cu uscare rapidă, cât şi pentru nivelarea straturilor de şapă la cladiri vechi, înainte de aplicarea finisajelor pentru pardoseală finală.  Și anume: covor PVC-linoleum, mochetă, parchet de lemn, placaje ceramice, pardoseli laminate sau furniruite, parchet multistrat, etc. Este recomandată în birouri având rezistenţă la scaun cu rotile precum şi ca şapă cu încălzire in pardoseală. Şapa autonivelantă proaspăt amestecată se toarnă pe suportul verificat şi amorsat şi se nivelează cu un dreptar (drişcă, fier de glet) din inox, până la nivelul dorit. Operaţiunile de nivelare cu dreptarul şi scoaterea aerului se fac de către aplicator într-un interval de maxim 4-5 minute de la turnare.

 Şapa autonivelantă proaspătă se protejează de uscarea prea rapidă, de curenţi de aer (se vor menţine închise uşile şi ferestrele în primele 3 ore), de expuneri directe la razele solare şi condiţii termice extreme, îngheţ şi aer uscat. O uscare prea rapidă şi neuniformă poate duce la apariţia fisurilor. Temperaturile mai ridicate şi umiditatea scăzută a aerului accelerează uscarea, iar temperaturile scăzute şi umiditatea ridicată a aerului, întârzie uscarea.
Consum: cca. 1,50 kg/m²/1 mm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *