Sapa autonivelanta pentru nivelare perfecta

Sapa autonivelanta pentru nivelare perfecta a placilor de beton si a pardoselilor

Sapa autonivelanta pentru nivelare perfecta Nivello Quattro este sub foarte buna pentru obţinerea suporturilor plane şi omogene înaintea aplicării finisajelor pentru pardoseli.

Sapa autonivelanta
Nivello Quattro

60 Lei / sac / 25 kg

sapa autonivelanta pentru nivelare perfecta

Sapa autonivelanta pentru nivelare  Nivello Quattro este sub formă de pulbere, pentru obţinerea suporturilor plane şi omogene înaintea aplicării finisajelor pentru pardoseli.
Șapa autonivelantă este perfectă pentru nivelarea şi egalizarea şapelor de ciment, a şapelor cu uscare rapidă, cât şi pentru nivelarea straturilor de şapă la cladiri vechi, înainte de aplicarea finisajelor pentru pardoseală finală şi anume: covor PVC-linoleum, mochetă, parchet de lemn, placaje ceramice, pardoseli laminate sau furniruite, parchet multistrat, etc. Recomandată în birouri având rezistenţă la scaun cu rotile precum şi la şapele cu încălzire in pardoseală.
Şapa autonivelantă proaspăt amestecată se toarnă pe suportul verificat şi amorsat şi se nivelează cu un dreptar (drişcă, fier de glet) din inox de min. 50 cm lungime, până la nivelul dorit. Operaţiunile de nivelare cu dreptarul şi scoaterea aerului se fac de către aplicator într-un interval de maxim 4-5 minute de la turnare.
Consum: cca. 1,50 kg/m²/1 mm

Șapă fluidă de ipsos Alpha 2000 pentru nivelare perfectă

58 Lei / sac / 40 kg

sapa autonivelanta pentru nivelare perfecta

Sapa Baumit Alpha 2000 se distinge prin tendinta sa foarte redusa de contractie (este posibila realizarea de suprafete mari fara rosturi de contractie). Lucrabilitate usoara (propietati de curgere foarte bune), domeniu extins de aplicare si prin planeitatea suprafetei.

Este recomandata pentru incalzirea prin pardoseala (acoperire perfecta a tevii).

Poate fi utilizata ca sapa flotanta (pe strat de izolatie termica / acustica), sapa glisanta (pe folie de polietilena), ca sapa in aderenta sau la sisteme de incalzire in pardoseala fara alte adaosuri de aditivi suplimentari.

Sapa in aderenta (direct pe stratul suport): 25-80 mm

Sapa glisanta (pe folie de separatie 0,1 mm grosime): 30-80 mm

Sapa flotanta (pe strat de izolatie termica / acustica, incarcari usoare <2 KN/m²) 40-80 mm

Sapa pentru pardoseli cu incalzire: 35 mm peste conducte