fbpx

Sapa de ciment Baumit cu fibre

Sapa de ciment Baumit cu fibre pentru finisaje deosebite a plăcilor de beton si a pardoselilor

Sapa de ciment Baumit cu fibre pentru finisaje deosebite este o sapa cu utilizare universala. Cu o calitate si lucrabilitate foarte buna si este  adecvata si pentru spatii umede. Produsul se distinge printr-o extrem de redusa umiditate atat initial cat si in exploatare. Sapa de ciment pentru finisaje deosebite este o soluție versatilă și cu utilizare universală pentru finisajele pardoselilor. Este cunoscută pentru calitatea și lucrabilitatea sa excelentă, precum și pentru faptul că poate fi utilizată în spații umede. Aceasta se distinge prin umiditatea extrem de redusă atât la aplicare, cât și în timpul exploatării. Acest lucru permite o aplicare mai ușoară și o rezistență mai mare în timp. Sapa de ciment poate fi utilizată pentru o varietate de finisaje, cum ar fi nivelarea și îndreptarea plăcilor de beton,  precum și pentru a oferi o protecție împotriva uzurii și a umidității.

Sapa de ciment Baumit cu fibre

Preț 22 Lei / sac / 30 kg cu TVA inclus

Sapa de ciment pentru finisaje deosebite

Sapa de ciment Baumit cu fibre, Solido e225 cu aplicare manuala si mecanizata  este un mortar uscat predozat pentru realizarea sapelor de ciment. Are in compozitie nisipuri, ciment si adaosuri.

Este o sapa cu utilizare universala, cu o calitate si lucrabilitate uniforma, adecvata si pentru spatii umede. Produsul se distinge printr-o extrem de redusa umiditate remanenta atat initial cat si in exploatare.

Se poate utiliza si pentru montarea pavelelor de beton, placilor de beton la pardoseala si alte asemenea. Ca sapa suport destinata utilizarii in aer liber pe terase si balcoane protejate. In acest caz se recomanda ca inaintea placarii sa se realizeze o hidroizolatie cu Baumacol Protect.

Suportul trebuie sa fie portant uniform, nivelat, uscat, neinghetat, stabil, rezistent si curat, conform normelor in vigoare. Temperatura aerului, materialului si a suportului in timpul prepararii si procesului de priza trebuie sa fie de cel putin 5ºC si max. 30ºC.

Sapa de ciment C16

Preț 20 Lei / sac / 30 kg cu TVA inclus

sapa de ciment pentru finisaje deosebite

Sapa C 16 este un produs cu folosire universala, cu calitate uniforma, utilizata in zone umede. Are in compozitie ciment, nisip de sapa, aditivi.

Poate fi utilizata ca sapa flotanta, glisanta (pe folie de polietilena) sau sapa de aderenta si, de asemenea, la sistemele cu incalzire prin pardoseala fara aditivi suplimentari.

Se poate folosi si pentru montarea pavelelor de beton, precum si ca beton de egalizare pe terase si balcoane.

Conditii de aplicare:

Temperatura aerului, materialului si a suportului in timpul punerii in opera si a perioadei de priza, trebuie sa fie de minim +5 grade C;
A se evita formarea curentului in spatiul respectiv sau actiunea directa a razelor solare;
Nu este indicata uscarea rapida a sapei.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.