Sapa de ciment pentru finisaje deosebite

Sapa de ciment pentru finisaje deosebite a placilor de beton si a pardoselilor

Sapa de ciment pentru finisaje deosebite este o sapa cu utilizare universala, cu o calitate si lucrabilitate foarte buna si este  adecvata si pentru spatii umede. Produsul se distinge printr-o extrem de redusa umiditate remanenta atat initial cat si in exploatare.

Sapa de ciment
Sapa E225

19 Lei / sac / 30 kg

Sapa de ciment pentru finisaje deosebite

Sapa de ciment cu aplicare manuala si mecanizata Baumit E225 este un mortar uscat predozat pentru realizarea sapelor de ciment. Are in compozitie nisipuri, ciment si adaosuri.

Este o sapa cu utilizare universala, cu o calitate si lucrabilitate uniforma, adecvata si pentru spatii umede. Produsul se distinge printr-o extrem de redusa umiditate remanenta atat initial cat si in exploatare.

Se poate utiliza si pentru montarea pavelelor de beton, placilor de beton la pardoseala si alte asemenea. Ca sapa suport destinata utilizarii in aer liber pe terase si balcoane protejate. In acest caz se recomanda ca inaintea placarii sa se realizeze o hidroizolatie cu Baumacol Protect.

Suportul trebuie sa fie portant uniform, nivelat, uscat, neinghetat, stabil, rezistent si curat, conform normelor in vigoare. Temperatura aerului, materialului si a suportului in timpul prepararii si procesului de priza trebuie sa fie de cel putin 5ºC si max. 30ºC.

Sapa de ciment C16

18 Lei / sac / 30 kg

sapa de ciment pentru finisaje deosebite

Sapa C 16 este un produs cu folosire universala, cu calitate uniforma, utilizata in zone umede. Are in compozitie ciment, nisip de sapa, aditivi.

Poate fi utilizata ca sapa flotanta, glisanta (pe folie de polietilena) sau sapa de aderenta si, de asemenea, la sistemele cu incalzire prin pardoseala fara aditivi suplimentari.

Se poate folosi si pentru montarea pavelelor de beton, precum si ca beton de egalizare pe terase si balcoane.

Conditii de aplicare:

Temperatura aerului, materialului si a suportului in timpul punerii in opera si a perioadei de priza, trebuie sa fie de minim +5 grade C;
A se evita formarea curentului in spatiul respectiv sau actiunea directa a razelor solare;
Nu este indicata uscarea rapida a sapei.