Sape autonivelante si de ciment

Sape autonivelante si de ciment pentru nivelarea placilor de beton si a pardoselilor

Șapă autonivelantă

50 Lei / sac / 25 kg

șapă autonivelantă

Şapă autonivelantă sub formă de pulbere, pentru obţinerea suporturilor plane şi omogene înaintea aplicării finisajelor pentru pardoseli.
Este perfectă pentru nivelarea şi egalizarea şapelor de ciment, a şapelor cu uscare rapidă, cât şi pentru nivelarea straturilor de şapă la cladiri vechi, înainte de aplicarea finisajelor pentru pardoseală finală şi anume: covor PVC-linoleum, mochetă, parchet de lemn, placaje ceramice, pardoseli laminate sau furniruite, parchet multistrat, etc. Recomandată în birouri având rezistenţă la scaun cu rotile precum şi la şapele cu încălzire in pardoseală. 
Şapa autonivelantă proaspăt amestecată se toarnă pe suportul verificat şi amorsat şi se nivelează cu un dreptar (drişcă, fier de glet) din inox de min. 50 cm lungime, până la nivelul dorit. Operaţiunile de nivelare cu dreptarul şi scoaterea aerului se fac de către aplicator într-un interval de maxim 4-5 minute de la turnare şi folosind saboţi cu cuie în cazul în care este necesară călcarea peste pasta proaspăt turnată.
Consum: cca. 1,50 kg/m²/1 mm

Șapă de ciment cu fibre

15 Lei / sac / 30 kg

șapă din ciment

Șapa de ciment poate fi utilizată ca şapă flotantă (pe strat de izolaţie termică/acustică), şapă glisantă(pe folie de polietilenă), ca şapă în aderenţă sau la sisteme de încălzire în pardoseală fără alte adaosuri de aditivi suplimentari.
Se poate utiliza şi pentru montarea pavelelor de beton, plăcilor de beton la pardoseală şi alte asemenea.
Ca şapă suport destinată utilizării în aer liber pe terase şi balcoane protejate. În acest caz se recomandă ca înaintea placării să se realizeze hidroizolaţia terasei.

La şapele cu încălzire, pentru favorizarea deshidratării/uscării optime, trebuie să fie început procesul de încălzire cel mai devreme la 14 zile şi cel mai târziu la 16 zile după turnarea şapei E225.

Consum cca. 20 kg/m²/cm