fbpx

Silicon sanitar alb si transparent pentru etansare si constructii

Silicon sanitar alb si transparent pentru etansare profesionala

Silicon sanitar alb si transparent este pentru etanșarea golurilor, îmbinărilor constructive atât pe suprafețele poroase, cât și pe cele neporoase. Pentru lucrări de montări de geamuri, de etanșare a policarbonatului și a poliacrilatului. Pentru etanșare între PVC și sticlă. Pentru utilizare la exterior și în interior. Rezistență la temperaturi între -60°C și 180°C. Siliconul sanitar alb si transparent este un produs special conceput pentru etansarea golurilor, imbinarilor constructive, atat pe suprafetele poroase, cat si pe cele neporoase. Acesta poate fi utilizat pentru lucrari de montaj de geamuri, etansarea policarbonatului si poliacrilatului, etansarea intre PVC si sticla. Acest silicon sanitar poate fi utilizat atat la interior cat si la exterior, si este rezistent la variații mari de temperatură. Este o alegere populară pentru proiectele de constructii, renovare si reparatii, deoarece ofera o etansare sigura si durabila, si poate fi aplicat pe o varietate de suprafete si materiale.

Siliconul sanitar alb si transparent

25 Lei / tub / 280 ml

Siliconul sanitar alb si transparent

Silicon sanitar cu uscare acetică

Produs de etanșare siliconic pe bază de acid acetic de înaltă calitate, permanent flexibil, care poate fi utilizat perfect în zone cu instalații sanitare și în alte zone cu umiditate mare. Conține aditiv rezistent la mucegai. Este rezistent la UV, poate fi utilizat în interior și la exterior. Pentru etanșarea golurilor în zone cu instalații sanitare și în alte zone cu umiditate mare, cum ar fi dușuri, căzi, pereți cu faianță, pereți și chiuvete, pardoseli și vase de toaletă. Culori disponibile: transparent, alb, gri, manhattan, bej.

Este foarte bun pentru etanșarea golurilor din zonele cu instalații sanitare, băi și bucătării. Îmbinări constructive, în special în zone de instalații sanitare. Etanșarea golurilor din zonele cu instalații sanitare și alte zone cu umiditate mare, cum ar fi dușuri, căzi de baie, pereți acoperiți cu faianță, pereți și chiuvete, pardoseli și vase de toaletă.

Silicon sanitar pentru construcții

25 Lei / tub / 280 ml

Silicon sanitar alb si transparent

Siliconul neutru este un produs de etanșare siliconic neutru din punct de vedere chimic, flexibil, care este potrivit pentru etanșarea suprafețelor acrilice și a altor suprafețe sensibile la acid acetic. Rezistent la UV, pentru utilizare la exterior și în interior. Nu se poate vopsi. Are aderență la aproape toate suprafețele de construcție (exceptând PE, PP și teflon). Culori disponibile: transparent, alb, maro, negru, gri; alte culori pot fi obținute prin comenzi speciale.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.