fbpx

Spuma poliuretanica montaj Soudal

Spuma poliuretanica pentru montaj Soudal la pret foarte bun, pentru montarea ușilor si a ferestrelor

Spuma poliuretanica pentru montaj Soudal are o aderență excelentă pe majoritatea materialelor de constructii cum ar fi: lemn, PVC, aluminiu, zidărie, cărămidă, beton, piatră, suprafețe vitrate, etc. Este echipată cu sistem de aplicare Genius Gun care asigură o dozare precisă, operare doar cu o singură mână în condiții de siguranță, și reutilizare pe termen lung.

Spuma poliuretanică Soudal este un produs popular utilizat pentru etanșarea și umplerea goluri cu alte materiale de construcție. Aceasta are o formulă specială care combină aderența puternică cu caracteristici de umplere, ceea ce o face potrivită pentru suprafețe diferite. Este recomandată pentru montarea ușilor și ferestrelor în spații cu  materiale diverse de construcții. Spuma poliuretanica Soudal este un produs eficient, cu o aderenta puternica si cu un pret accesibil, care poate fi utilizat pentru o varietate de proiecte de constructii si izolari termice.

Spuma poliuretanica pentru montaj Soudal cu pai pentru aplicare manuală

Preț 30 lei / tub de 750 ml cu TVA inclus

Spuma poliuretanica pentru montaj ferestre și uși este o spumă monocomponentă, autoexpandabilă, gata de utilizare. Este livrată într-un recipient echipat cu sistemul patentat unic Genius Gun – adaptor pentru un confort maxim în timpul aplicării. Spuma poliuretanica pentru montaj si etansare cu excelenta aderenta pe majoritatea materialelor de constructii cum ar fi: lemn, PVC, aluminiu, zidarie, caramida, beton, piatra, suprafete vitrate, etc. Este echipată cu sistem de aplicare Genius Gun care asigura o dozare precisa, operare doar cu o singura mână in conditii de siguranta, si reutilizare pe termen lung.

Spuma pentru montaj soudal pentru pistol

Preț 35 lei / tub de 750 ml cu TVA inclus

Spuma poliuretanica soudal pentru polistiren

Spuma pentru montaj la pistol este foarte bună pentru ferestre și uși.  Este o spumă poliuretanică monocomponentă, autoexpandabilă, gata de utilizare, care conține propulsori fără HCFC și CFC, ce nu sunt dăunători pentru stratul de ozon. Este livrată într-un recipient prevăzut cu un filet, astfel încât să poată fi utilizat pe un pistol. Spuma poliuretanica pentru pistol are aderenta excelentă pe majoritatea materialelor de constructii cum ar fi: lemn, PVC, aluminiu, zidarie, caramida, beton, piatra, suprafete vitrate, etc. Se poate aplica pentru:

– Izolarea elementelor prefabricate in

constructii,

– Izolarea componentelor sistemelor de

incalzire centrala, obiectelor sanitare,

cazilor, cabinelor de dus, etc

– Umplerea si izolarea golurilor de trecere a conductelor si cablurilor prin

pereti

– Izolarea termica si fonica a ferestrelor,

usilor, pervazurilor, scarilor etc.

– Izolarea rosturilor la acoperisuri sau

dintre pereti si tavane

– Izolarea sistemelor de ventilatie si aer

conditionat.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.