Spuma poliuretanica soudal pentru polistiren

Spuma poliuretanica soudal pentru polistiren la pret foarte bun, pentru lipirea polistirenului si a altor materiale de constructii

Spuma poliuretanica soudal pentru polistiren la pret foarte bun, pentru lipirea polistirenului si a altor materiale de constructii. Formula specială combină aderența puternică cu caracteristici de umplere, potrivit pentru suprafețe denivelate. Recomandat pentru lipirea multor materiale din construcții, cum ar fi panouri termoizolante, plăci de gips-carton și construirea pereților intermediari neportanți, utilizând blocuri aerate de cărămidă.

Spuma poliuretanica Soudal cu pai

40 Lei / tub / 750 ml

Spuma poliuretanica soudal pentru polistiren

Soudabond Easy, adeziv poliuretanic de înaltă performanță sub formă de spumă. Rapid și ușor de folosit, nu necesită mixare. Înlocuiește adezivul praf clasic. Formula specială combină aderența puternică cu caracteristici de umplere, potrivit pentru suprafețe denivelate. Recomandat pentru lipirea multor materiale din construcții, cum ar fi panouri termoizolante, plăci de gips-carton și construirea pereților intermediari neportanți, utilizând blocuri aerate de cărămidă.

Lipirea curată, eficientă și economică a multor tipuri de panouri izolante din poliuretan, fenol și spumă de rășină. Poate fi deasemenea utilizat pentru lipirea polistirenului. Lipirea plăcilor de gips-carton pentru o finisare perfect dreaptă și o izolare uscată. Poate fi utilizat pentru lipirea pereților neportanți. Lipirea multor alte materiale cum ar fi cărămizile, piatra, aluminiul, ceramica, MDF, oțel, pluta, lemn și OSB.

Spuma poliuretanica soudal pentru pistol

40 Lei / tub / 750 ml

Spuma poliuretanica soudal pentru polistiren

Soudabond Easy, adeziv poliuretanic de înaltă performanță sub formă de spumă. Rapid și ușor de folosit, nu necesită mixare. Înlocuiește adezivul praf clasic. Formula specială combină aderența puternică cu caracteristici de umplere, potrivit pentru suprafețe denivelate. Recomandat pentru lipirea multor materiale din construcții, cum ar fi panouri termoizolante, plăci de gips-carton și construirea pereților intermediari neportanți, utilizând blocuri aerate de cărămidă. Pistolul Genius ® este un mecanism patentat utilizat la extrudarea spumei din tub, cu un design ce facilitează utilizarea cu o singură mână. Datorită aplicatorului resigilant, tubul poate fi reutilizat cu pănâ la 6 sâptâmăni după prima utilizare.