fbpx

Spuma poliuretanica soudal pentru polistiren

Spuma poliuretanica soudal pentru polistiren la pret foarte bun, pentru lipirea polistirenului si a altor materiale de constructii

Spuma poliuretanica soudal pentru polistiren la pret foarte bun, pentru lipirea polistirenului si a altor materiale de constructii. Formula specială combină aderența puternică cu caracteristici de umplere, potrivit pentru suprafețe denivelate. Recomandat pentru lipirea multor materiale din construcții, cum ar fi panouri termoizolante, plăci de gips-carton și construirea pereților intermediari neportanți, utilizând blocuri aerate de cărămidă.

Spuma poliuretanică Soudal este un produs popular utilizat pentru lipirea polistirenului și a altor materiale de construcție. Aceasta are o formulă specială care combină aderența puternică cu caracteristici de umplere, ceea ce o face potrivită pentru suprafețe denivelate. Este recomandat pentru lipirea unor materiale diverse din construcții cum ar fi panouri termoizolante, plăci de gips-carton și construirea pereților intermediari neportanți, utilizând blocuri aerate de cărămidă. Spuma poliuretanica Soudal este un produs eficient, cu o aderenta puternica si cu un pret accesibil, care poate fi utilizat pentru o varietate de proiecte de constructii si izolari termice.

Spuma poliuretanica Soudal cu pai pentru aplicare manuală

Preț 35 lei / tub de 750 ml cu TVA inclus

Spuma poliuretanica soudal pentru polistiren

Soudabond Easy, adeziv poliuretanic de înaltă performanță sub formă de spumă. Rapid și ușor de folosit, nu necesită mixare. Înlocuiește adezivul praf clasic. Formula specială combină aderența puternică cu caracteristici de umplere, potrivit pentru suprafețe denivelate. Recomandat pentru lipirea multor materiale din construcții, cum ar fi panouri termoizolante, plăci de gips-carton și construirea pereților intermediari neportanți, utilizând blocuri aerate de cărămidă.

Lipirea curată, eficientă și economică a multor tipuri de panouri izolante din poliuretan, fenol și spumă de rășină. Poate fi deasemenea utilizat pentru lipirea polistirenului. Lipirea plăcilor de gips-carton pentru o finisare perfect dreaptă și o izolare uscată. Poate fi utilizat pentru lipirea pereților neportanți. Lipirea multor alte materiale cum ar fi cărămizile, piatra, aluminiul, ceramica, MDF, oțel, pluta, lemn și OSB.

Spuma poliuretanica soudal pentru pistol

Preț 35 Lei / tub de 750 ml cu TVA inclus

Spuma poliuretanica soudal pentru polistiren

Soudabond Easy, adeziv poliuretanic de înaltă performanță sub formă de spumă. Rapid și ușor de folosit, nu necesită mixare. Înlocuiește adezivul praf clasic. Formula specială combină aderența puternică cu caracteristici de umplere, potrivit pentru suprafețe denivelate. Recomandat pentru lipirea multor materiale din construcții, cum ar fi panouri termoizolante, plăci de gips-carton și construirea pereților intermediari neportanți, utilizând blocuri aerate de cărămidă. Pistolul Genius ® este un mecanism patentat utilizat la extrudarea spumei din tub, cu un design ce facilitează utilizarea cu o singură mână. Datorită aplicatorului resigilant, tubul poate fi reutilizat cu pănâ la 6 sâptâmăni după prima utilizare.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.