Tencuiala decorativa de foarte buna calitate

Tencuiala decorativa de foarte buna calitate

Tencuiala decorativa de foarte buna calitate este haina exterioară a locuinței și este cea care conferă culoare și un aspect plăcut casei tale, dar și protecție crescută împotriva intemperiilor. O tencuială decorativă de foarte bună calitate trebuie să acționeze ca o barieră pentru factorii externi care pot afecta fațada. Tencuielile decorative au numeroase avantaje, de la durata lungă de viață, până la rezistența la intemperii, raze ultraviolete, ciuperci, bacterii și mucegai. Dacă vrei însă să beneficiezi de toate aceste avantaje, trebuie să te asiguri că alegi o tencuială decorativă potrivită.
Gândește-te la ce anume îți dorești să facă pentru tine tencuiala ta decorativă. În funcție de materialele de construcție pe care le-ai folosit la finisarea și izolarea casei, dar și de elementele de design pe care plănuiești să le folosești la decorare, poți alege dintr-o gamă largă de materiale. Există multe tipuri de tencuieli decorative, iar tu nu trebuie decât să-ți cunoști foarte bine nevoile sau să ceri sfatul unor specialiști.

Tencuială silicatică

290Lei / găleată 25 kg / Alb

300 Lei / găleată 25 kg / Colorată

440 Lei / găleată 25 kg / Culoare intensă

tencuiala minerala silicatica de foarte buna calitate

Tencuiala minerală silicatică este rezistentă la factorii climatici, permeabilitate ridicată la vapori, (lavabilă – se curăță cu apă), capacitate redusă de murdărire, rezistentă la solicitări mecanice, ușor de aplicat (manual sau mecanizat)

Strat final pentru sistemele termoizolante cât și pentru tencuieli minerale vechi și noi, mase de șpaclu și beton.

Consum cca. 2,5 kg/m2.

Tencuială minerală Granopor

240 Lei / găleată 25 kg / Alb

250 Lei / găleată 25 kg / Colorată

330 Lei / găleată 25 kg / Culoare intensă

tencuiala minerala foarte buna

Tencuială minerală Granopor este rezistentă la factorii climatici, absorbție redusă de apă, permeabilă la vapori, (lavabilă – se curăță cu apă), rezistentă la solicitări mecanice, culori strălucitoare, ușor de aplicat (manual sau mecanizat).

Strat final pentru sistemele termoizolante cât și pentru tencuieli minerale vechi și noi, mase de șpaclu și beton.

Acum se pot realiza nuanțe închise pe întreaga suprafață a unui sistem de izolare termică.

Consum cca. 2,5 kg/m2

 

 

Tencuială Duotop

160 Lei / găleată 25 kg / Alb

175 Lei / găleată 25 kg / Culoare pastel

tencuiala decorativa sintetica

Tencuială decorativă sintetică în strat subțire gata preparată pe bază de rășini sintetice, în structură striată (R) sau periată (K), colorată în masă pentru exterior.

Liant organic, granule de marmură, fibre, pigmenți albi și colorați, adaosuri și apă.

Tencuială rezistentă la intemperii, absorbție redusă de apă, permeabilă la vapori, (lavabilă – se curăță cu apă), rezistentă la solicitări mecanice, ușor de aplicat (manual sau mecanizat).

Consum cca. 2,5 kg/m2

 

Tencuială Mozaic

350Lei / găleată / 25 kg

tencuiala mozaic buna

Tencuială mozaic decorativă din piatră colorată pentru exterior, gata preparată, în strat subțire, pe bază de acrilat pur, special pentru zona de stropire, zona de soclu și elementele decorative ale fațadei.

Rezistentă la apă, suficient de permeabilă la vaporii de apă, rezistență ridicată la solicitări mecanice, aplicare ușoară. 

Consum cca. 5 kg/m2.

 

Tencuială cu fibre de carbon

200 Lei / găleată 25 kg / Colorată

tencuiala decorativa cu fibre de carbon foarte buna

Tencuiala cu fibre de carbon este una dintre tencuielile decorative ce sunt structurate, pe baza de rasini acrilice, siliconice, silicat si granule de marmura, intarita cu adaos de fibre de carbon.

Avand o rezistenta mai mare decat a otelului, fibra de carbon ii confera produsului o calitate superioara prin rezistenta mai mare la variatii de temperatura si la socuri mecanice si impiedica aparitia microfisurilor. Produsul poate fi nuantat utilizand sistemul de nuantare KOLOR EXPLORER.

Consum 2-2.5 kg/m2

Tencuială siliconică

220 Lei / găleată 25 kg / Colorată

tencuiala decorativa siliconica de buna calitate

Tencuiala decorativa siliconica este structurata, cu aspect de bob de orez sau scoarta de copac, pe baza de rasina siliconica, pigmenti si granule de marmura.

Utilizarea rasinii siliconice in acest produs conduce la obtinerea unui efect puternic de hidroperlare, dar ofera, in acelasi timp, o inalta permeabilitate la vaporii de apa. Are rezistenta foarte mare la variatii de temperatura, la intemperii si la solutii alcaline.

Produsul poate fi nuantat utilizand sistemul de nuantare KOLOR EXPLORER.

Consum 2-2.5 kg/m2

Tencuială siliconată

135 Lei / găleată 25 kg / Colorată

tencuiala decorativa siliconata

Tencuiala decorativa siliconata este structurata, pe baza de dispersie polimera acrilo – stirenica, aditivi siliconati, pigmenti si granule de marmura.

Produsul nuantat se utilizeaza pentru finisari decorative exploatate la interior si la exterior, pe tencuieli de ciment, var-ciment, beton si vopsitorii vechi rezistente la uzura, pe termoizolatii.

 Se recomanda pentru fatade si incaperi supuse la uzura (birouri, restaurante, hale de depozitare, camere de copii, casa scarii) si camere supuse la umezeala.

Consum 2-2.5 kg/m2

 

Tencuială de soclu cu Quartz

220 Lei / găleată / 25 kg

tencuiala de soclu cu quartz

Tencuiala de soclu cu quartz este colorata pe baza de dispersie apoasa acrilo-stirenica sau dispersie apoasa acrilica, granule de marmura si cuart colorat.

Tencuiala decorativa este recomandata pentru protectii si finisari interioare si exterioare, pe suprafete de zidarie, beton, tencuieli minerale. Este ideala pentru spatii publice, comerciale, restaurante, hale sau diferite detalii decorative la interior (coloane, arcade etc.). 

 

Consum 5 – 7 kg/m2