fbpx

Tencuiala decorativa Kober structurata pentru exterior

Tencuiala decorativa Kober structurata pentru exterior este una dintre tencuielile decorative minerale. Aceasta este fabricata pe baza de rasini acrilice, siliconice, silicat si granule de marmura, intarita cu adaos de fibre de carbon.

Avand o rezistenta mai mare decat a otelului, fibra de carbon ii confera produsului o calitate superioara prin rezistenta mai mare la variatii de temperatura si la socuri mecanice si impiedica aparitia microfisurilor.

Tencuiala decorativa de foarte buna calitate

Tencuiala decorativa poate fi colorata conform unei palete de culori. Produsul se utilizeaza pentru acoperiri deosebite ale fatadelor si incaperilor supuse la uzura (birouri, restaurante, hale de depozitare, camere de copii, casa scarii) si camere supuse la umezeala. Produsul se poate aplica atat la exterior cat si la interior, pe suprafetele minerale noi si vechi, placi de gips-carton, polistiren expandat sau vata minerala, beton, vopsitorii vechi rezistente la uzura si spalare.

Avantaje:
-aspect decorativ de praf de piatra
-durabilitate mare
-aderenta excelenta la substrat
-permeabila la vapori de apa, cu grad scazut de absorbabilitate a apei
-rezistenta de lunga durata a culorii la razele UV si intemperii
-foarte rezistenta la socuri mecanice(lovire, frecare, zgariere)
-efect antimucegai.

Inainte de a aplica produsul decorativ, se vor executa toate lucrarile de reparatii, cu respectarea timpului de uscare si maturare a acestoara. In caz contrar, proprietatile finisajului final pot fi compromise si durabilitatea sistemului scade. Orice fisura nereparata poate fi punctul de plecare pentru desprinderea acoperirii de pe suport. Acest lucru se intampla pe masura ce suprafata este expusa variatiilor termice (inghet-dezghet). Produsul nu se aplica pe straturi de lac, respectiv ulei, vopsele alchidice, materiale sintetice sau vopsele de slaba calitate. Indepartati total peliculele de var sau huma si amorsati suprafata. In cazul vopselelor de slaba calitate, aplicati 1-2 straturi de amorsa avand ca scop consolidarea stratului de vopsea.

2 thoughts on “Decorativa kober exterior”

  1. salut sunt Florin am pus niste baieti sami traga fatada la casa cu decorativa silicon silicat fibre de carbon antimucegai scoarta de copac ei au traso in toate partile cee de facut pot trage alta peste ia

    1. Te salut Florin! Din ceea ce îmi spui tu, băieții care au tras tencuiala decorativă au drișcuit-o foarte prost. Din păcate, dacă vrei să iasă totul foarte bine, trebuie să dai o masă de șpaclu (adeziv) peste tencuiala decorativă trasă și apoi o altă tencuială. Dacă vei trage o altă tencuială decorativă cu fibre de carbon și mai ales scoarța de copac peste cea veche sau greșită, nu va ieși mai bine, ci la fel de rău. Au încercat unii meșteri la un vecin de-al meu și nu au reușit să repare tencuiala decorativă, trasă una peste alta. Dar să fie alți meșteri, pentru că cei care au lucrat nu vor putea să o scoată foarte bine. Pe cei care au greșit la drișcuirea tencuielii decorative să îi pui să plătească paguba, pentru că este vina lor cum au lucrat. Îmi pare rău să aud că nu au tras-o foarte bine. Sfatul meu este să aduci altă echipă de meșteri (la care să le verifici cel puțin două lucrări făcute de ei) și să le ceri să refacă fațada, iar toate cheltuielile pentru refacere (masa de șpaclu și noua tencuială decorativă)să le ceri celor care au greșit. Sper să îți rezolvi problema și să iasă totul bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *