Tencuiala decorativa Kober structurata pentru exterior

Tencuiala decorativa Kober structurata pentru exterior este una dintre tencuielile decorative minerale. Aceasta este fabricata pe baza de rasini acrilice, siliconice, silicat si granule de marmura, intarita cu adaos de fibre de carbon.

Avand o rezistenta mai mare decat a otelului, fibra de carbon ii confera produsului o calitate superioara prin rezistenta mai mare la variatii de temperatura si la socuri mecanice si impiedica aparitia microfisurilor.

Tencuiala decorativa kober structurata pentru exterior

Tencuiala decorativa poate fi colorata conform unei palete de culori. Produsul se utilizeaza pentru acoperiri deosebite ale fatadelor si incaperilor supuse la uzura (birouri, restaurante, hale de depozitare, camere de copii, casa scarii) si camere supuse la umezeala. Produsul se poate aplica atat la exterior cat si la interior, pe suprafetele minerale noi si vechi, placi de gips-carton, polistiren expandat sau vata minerala, beton, vopsitorii vechi rezistente la uzura si spalare.

Avantaje:
-aspect decorativ de praf de piatra
-durabilitate mare
-aderenta excelenta la substrat
-permeabila la vapori de apa, cu grad scazut de absorbabilitate a apei
-rezistenta de lunga durata a culorii la razele UV si intemperii
-foarte rezistenta la socuri mecanice(lovire, frecare, zgariere)
-efect antimucegai.

Inainte de a aplica produsul decorativ, se vor executa toate lucrarile de reparatii, cu respectarea timpului de uscare si maturare a acestoara. In caz contrar, proprietatile finisajului final pot fi compromise si durabilitatea sistemului scade. Orice fisura nereparata poate fi punctul de plecare pentru desprinderea acoperirii de pe suport. Acest lucru se intampla pe masura ce suprafata este expusa variatiilor termice (inghet-dezghet). Produsul nu se aplica pe straturi de lac, respectiv ulei, vopsele alchidice, materiale sintetice sau vopsele de slaba calitate. Indepartati total peliculele de var sau huma si amorsati suprafata. In cazul vopselelor de slaba calitate, aplicati 1-2 straturi de amorsa avand ca scop consolidarea stratului de vopsea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *