fbpx

Tencuiala decorativa minerala pentru exterior

Tencuiala decorativa minerala pentru exterior de foarte buna calitate

Tencuiala decorativa minerala pentru exterior de foarte buna calitate este haina exterioară a locuinței tale. Și este cea care conferă culoare și un aspect plăcut casei tale, dar și protecție crescută împotriva intemperiilor. O tencuială decorativă de foarte bună calitate trebuie să acționeze ca o barieră pentru factorii externi care pot afecta fațada. Tencuielile decorative au numeroase avantaje, de la durata lungă de viață, până la rezistența la intemperii, raze ultraviolete, ciuperci, bacterii și mucegai. Dacă vrei însă să beneficiezi de toate aceste avantaje, trebuie să te asiguri că alegi o tencuială decorativă potrivită.
Gândește-te la ce anume îți dorești să facă pentru tine tencuiala ta decorativă. În funcție de materialele de construcție pe care le-ai folosit la finisarea și izolarea casei, dar și de elementele de design pe care plănuiești să le folosești la decorare, poți alege dintr-o gamă largă de materiale. Există multe tipuri de tencuieli decorative, iar tu nu trebuie decât să-ți cunoști foarte bine nevoile sau să ceri sfatul unor specialiști.

Tencuială decorativă silicatică

Preț 250 lei / găleată de 25 kg de culoare albă cu TVA inclus

Preț 250 lei / găleată de 25 kg colorată cu TVA inclus

Preț 340 Lei / găleată de 25 kg de culoare intensă cu TVA inclus

tencuiala minerala silicatica de foarte buna calitate

Tencuiala minerală silicatică este rezistentă la factorii climatici, permeabilitate ridicată la vapori, (lavabilă – se curăță cu apă), capacitate redusă de murdărire, rezistentă la solicitări mecanice, ușor de aplicat (manual sau mecanizat)

Strat final pentru sistemele termoizolante cât și pentru tencuieli minerale vechi și noi, mase de șpaclu și beton. Această tencuială decorativă este și recomandarea mea ca fiind cea mai bună tencuială decorativă de exterior. Pentru această tencuială decorativă, prin magazinul meu, ofer o garanție de 10 ani pentru păstrarea structurii și culorii în proporție de 95% din aspectul inițial.

Consum cca. 2,5 kg/m2.

Tencuială minerală Granopor

Preț 200 lei / găleată de 25 kg de culoare albă cu TVA inclus

Preț 200 lei / găleată de 25 kg colorată cu TVA inclus

Preț 295 lei / găleată de 25 kg de culoare intensă cu TVA inclus

Tencuiala decorativa de foarte buna calitate

Tencuială minerală Granopor este rezistentă la factorii climatici, absorbție redusă de apă, permeabilă la vapori, (lavabilă – se curăță cu apă), rezistentă la solicitări mecanice, culori strălucitoare, ușor de aplicat (manual sau mecanizat).

Strat final pentru sistemele termoizolante cât și pentru tencuieli minerale vechi și noi, mase de șpaclu și beton.

Acum se pot realiza nuanțe închise pe întreaga suprafață a unui sistem de izolare termică.

Această tencuială are cel mai bun raport preț calitate pentru finisarea fațadelor și a pereților exteriori.

Consum cca. 2,5 kg/m2

 

Tencuială minerală cu fibre de carbon

Preț 230 lei / găleată de 25 kg colorată cu TVA inclus

Tencuiala decorativa de foarte buna calitate

Tencuiala cu fibre de carbon este una dintre tencuielile decorative foarte bune. Această tencuială este produsă pe bază de rășini acrilice, siliconice, silicat și granule de marmură, întărită cu adaos de fibre de carbon.

Având o rezistență mai mare decât a oțelului, fibra de carbon îi conferă produsului o calitate superioară prin rezistența mai mare la variații de temperatură, la șocurile mecanice și împiedică apariția microfisurilor. Produsul poate fi cumpărat  cu anumite culori prestabilite sau poate fi nuanțat utilizând sistemul de nuanțare KOLOR EXPLORER.

Consum 2-2.5 kg/m2

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.