fbpx

Tencuiala exterioara var ciment

Tencuiala exterioara var ciment pentru un finisaj deosebit

Tencuiala exterioara Baumit MPA 35 încărcare sau pentru o finisare deosebită a pereților la exterior

Tencuiala exterioara var ciment se folosește la construirea, tencuirea sau renovarea unei case. Aceasta implică multe decizii importante, ale alegerii designului și până la materialele utilizate. Unul dintre cele mai importante aspecte este alegerea tencuielii exterioare. Este prima barieră de protecție a casei împotriva factorilor externi, precum umezeala, ploaia, zăpada sau variațiile de temperatură. Aici intervine tencuiala exterior Baumit, un produs de înaltă calitate, ce oferă atât protecție cât și estetică.

Caracteristicile tencuielii exterioare Baumit
1. Rezistență la umezeală : Unul dintre principalele avantaje ale tencuielii Baumit este rezistența sa deosebită la umezeală. Acest aspect este crucial, mai ales în zonele cu precipitații frecvente sau cu umiditate ridicată. Tencuiala asigură că apa nu pătrunde în structura peretelui, protejând astfel casa de potențialele daune cauzate de umezeală și mucegai.
2. Varietate : Baumit oferă tencuieli de tip var-ciment sau fine, permițând proprietarilor să aleagă în funcție de aspectul și de necesitățile specifice ale clădirilor dorite.

3. Ușurința aplicării : Un alt avantaj al produsului este ușurința cu care poate fi aplicat. Fie că e vorba de construcții noi sau de renovări, tencuiala se adaptează perfect oricărui tip de perete, asigurând o finisare netedă și uniformă.
De ce să alegi tencuiala exterior Baumit?
Pe caracteristicile menționate mai sus, tencuiala exterior Baumit oferă lângă o serie de beneficii suplimentare:
• Durabilitate : Un perete bine protejat va rezista mai mult în timp. Tencuiala Baumit are o durabilitate excepțională, garantând că casa va rămâne în condiții optime pentru ani de zile.
• Estetică : Fie că preferă o tencuială var-ciment sau una fină, Baumit oferă o gamă variată de și texturi, astfel încât să poată alege exact aspectul dorit pentru casa ta.
• Eficiență energetică : O tencuială de calitate poate contribui și la eficiența energetică a casei, izolând-o și protejând-o de variații de temperatură.

Avantajele tencuielii pe bază de var ciment

Iată câteva dintre cele mai importante avantaje ale tencuielii pe bază de var:
1. Permeabilitate foarte bună la vapori: Tencuiala pe bază de var ciment este permeabilă la vapori, ceea ce înseamnă că permite aerului să circule prin ea. Aceasta este deosebit de utilă într-o încăpere cu grad mai ridicat de umiditate, cum ar fi o baie sau o bucătărie. Prin permiterea circulației aerului, această tencuială poate ajuta la prevenirea apariției mucegaiului și a altor probleme de umiditate.
2. Antimucegai: Datorită proprietăților varului din compoziția sa, tencuiala pe bază de var ciment are proprietăți antimucegai. Această caracteristică este deosebit de utilă în locuințele cu probleme de umiditate sau în zone cu climă umedă.
3. Durabilitate îmbunătățită: Tencuiala pe bază de var ciment poate fi mai durabilă decât alte tipuri de tencuieli. Deoarece este un amestec de ciment și var, acesta poate rezista mai bine la șocuri și la uzură în timp.
4. Rezistență la foc: Tencuiala pe bază de var ciment este mai rezistentă la foc decât alte tipuri de tencuieli. Acest lucru poate fi deosebit de important în zonele cu risc ridicat de incendiu sau în clădirile comerciale.

5. Calitatea aerului îmbunătățită: Tencuiala pe bază de var ciment ajută la îmbunătățirea calității aerului din interiorul locuințelor. Deoarece este permeabilă la vapori, aceasta poate ajuta la eliminarea excesului de umiditate și a altor poluanți din aer.
6. Flexibilitate îmbunătățită: Tencuiala pe bază de var ciment este mai flexibilă decât tencuielile tradiționale pe bază de ciment. Aceasta conduce la reducerea fisurilor și a altor probleme de deformare a pereților.
Datorită proprietăților sale de permeabilitate la vapori, antimucegai, durabilitate îmbunătățită, rezistență la foc, calitatea aerului îmbunătățită și flexibilitate îmbunătățită, acest tip de tencuială este o alegere excelentă și o recomand cu încredere!

Tencuiala Baumit MPA 35

Preț 35 Lei / sac / 40 kg cu TVA inclus

Tencuiala exterioara var ciment

Tencuiala Baumit MPA 35 pe bază de var și adaos de ciment pentru finisare la interior, este permeabilă la vapori, poate fi utilizată și pentru încăperi cu grad mai ridicat de umiditate.  La contactul cu materiale de natură diferită se vor realiza rosturi (tăieturi) în tencuială. În cazul placării cu materiale ceramice, tencuiala nu mai trebuie drișcuită. Înaintea aplicării altor finisaje, trebuie păstrat un termen de uscare de cel puțin 10 zile pentru fiecare cm de tencuială în grosime.

Consumul este de aproximativ 14, 15 kg pe metru pătrat la 1 cm grosime.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.