fbpx

Tencuiala mozaicata pentru soclu exterior

Tencuiala mozaicata pentru soclu exterior de foarte buna calitate

Tencuiala mozaicata pentru soclu exterior este o tencuială decorativă din piatră colorată. Este o soluție excelentă pentru finisarea fațadelor și pentru protejarea clădirilor împotriva factorilor externi. Este potrivită pentru zonele de soclu, zona de stropire și elementele decorative ale fațadelor și poate fi finisată în diferite texturi și culori. Durabilitatea sa o face potrivită pentru clădirile care necesită protecție pe termen lung. Iar posibilitatea de personalizare a aspectului final al fațadei face din acest produs o alegere deosebită pentru clădirile cu o arhitectură deosebită.

În plus, tencuiala decorativă din piatră colorată poate fi utilizată pentru a crea elemente decorative pe fațade, precum coloane, blaturi, cornișe și alte detalii arhitecturale. Acest produs permite crearea de modele, texturi și culori diferite. Ceea ce oferă posibilitatea creării unor fațade unice și deosebite.
Zonele de soclu și zona de stropire ale clădirilor sunt cele mai expuse la deteriorare și uzură, datorită condițiilor de umiditate și temperatură variabile. Tencuiala decorativă din piatră colorată este o alegere excelentă pentru aceste zone. Deoarece oferă o protecție superioară și o rezistență mai mare la deteriorare. De asemenea, acest produs poate fi aplicat pe plinte și baze de stâlp pentru a le proteja împotriva uzurii și deteriorării.

Tencuială decorativă mozaic Baumit

Preț 400 lei / găleată de 25 kg cu TVA inclus

Preț 430 lei / găleată de 25 kg Natural Line cu TVA inclus

Tencuiala mozaicata exterior pentru soclu

Tencuiala decorativă din piatră colorată este o soluție ideală pentru finisarea fațadelor. În special pentru zonele de soclu, zona de stropire și elementele decorative ale clădirilor. Această tencuială este compusă dintr-un amestec de piatră naturală, granule de cuarț și rășini acrilice, care îi conferă o rezistență și durabilitate sporită.
Această tencuială se aplică cu ușurință pe suprafețe de beton, tencuieli minerale sau alte substraturi. Și poate fi finisată în diferite texturi și culori, permițând personalizarea aspectului final al fațadei. Datorită caracteristicilor sale, tencuiala decorativă din piatră colorată este foarte rezistentă la intemperii, schimbări de temperatură, razele UV și alte agresiuni externe. Iar durabilitatea sa o face potrivită pentru fațadele clădirilor care necesită o protecție îndelungată.

Consum cca. 5,5 kg/m2.

Tencuială de soclu Quartz Mozaic Kober

Preț 250 Lei / găleată de 25 kg colorată cu TVA inclus

Tencuiala mozaicata exterior pentru soclu

Tencuiala decorativa din piatra colorată pentru fațade este o soluție estetică și practică pentru îmbunătățirea aspectului clădirilor. Mai ales a zonelor de soclu, de stropire și a elementelor decorative ale fațadei. Această tencuială conferă un aspect elegant și modern clădirilor.  În același timp, oferă o protecție durabilă împotriva factorilor meteorologici și a altor agresiuni externe.
Un alt avantaj al tencuielii decorative din piatră colorată este faptul ca aceasta poate fi aplicată pe orice tip de suprafață, inclusiv pe beton, zidărie sau pe alte materiale de construcții. În plus, aplicarea acestei tencuieli este relativ ușoară. Poate fi realizată de către specialiști în domeniu, fără a necesita o investiție mare in echipamente sau materiale.

Consum cca. 5,5 kg/m2

 

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.