Tencuiala si tinci pentru interior

Tencuiala si tinci pentru interior, pe baza de var ciment

Tencuiala de finisare, tencuiala de incarcare, tinci normal si tinci fin alb natur pentru o finisare deosebita a peretilor la interior, pe baza de var ciment

Tencuiala si tinci pentru interior pe bază de var, var – ciment pentru finisarea la interior, permeabile la vapori. Pot fi utilizată și pentru încăperi cu grad mai ridicat de umiditate.

Tencuială manuală și mecanizată

29 Lei / sac / 40 kg

tencuieli de interior

Tencuială pe bază de var – ciment pentru finisare la interior, permeabilă la vapori, poate fi utilizată și pentru încăperi cu grad mai ridicat de umiditate.  La contactul cu materiale de natură diferită se vor realiza rosturi (tăieturi) în tencuială. În cazul placării cu materiale ceramice, tencuiala nu mai trebuie drișcuită. Înaintea aplicării altor finisaje, trebuie păstrat un termen de uscare de cel puțin 10 zile pentru fiecare cm de tencuială.

Consumul este de aproximativ 14, 15 kg pe metru pătrat la 1 cm grosime.

Tinci pentru interior

33 Lei / sac / 40 kg

tinci pentru interior

Tinci alb natur pentru nivelarea suprafețelor cu permeabilitate bună la vapori, rezultând o suprafață fină și frumoasă. Recomand utilizarea acestui produs ca și finisaj peste tencuieli var/ciment. Înainte de a aplica tinciul, în funcție de gradul de absorție al peretului suport, recomand stropirea cu apă. Materialul proaspăt se întinde cu gletiera metalică sau mistria, iar după ce se întărește puțin se stropește cu apă și se drișcuie. 

Consumul de material este de 6 kg / metru pătrat la o grosime medie de 4 mm.

Tencuială fină de interior

43 Lei / sac / 40 kg

tinci fin pentru interior

Tinci extra-alb pentru nivelarea suprafețelor, permeabilitate bună la vapori, aplicare la interior și exterior rezultând suprafețe fin drișcuite.

Tencuială fină (tinci) pentru interioare și exterioare peste tencuieli minerale. Strat suport înaintea aplicării tencuielilor decorative sau vopsele.

Consum de material: cca. 5 kg/m2 (grosime strat 4 mm).

Tencuială de grund/încărcare

25 Lei / sac / 40 kg

tencuiala de grund

Tencuială cu absorbție redusă de apă și bună difuzie la vapori.

Tencuială manuală grosieră, foarte bună pentru încărcarea peretelui cu mai mult de 2, 3 cm de tencuială (grund de tencuială) pentru interior și exterior.

Consum: cca. 16 kg/m /1 cm grosime.