fbpx

Tinci alb fin pentru interior Baumit

Tinci alb fin pentru interior Baumit pentru finisaj interior

Tinci alb fin pentru interior Baumit pe baza de var ciment  este foarte bun pentru finisarea peretilor la interior. Este permeabil la vapori și este un tinci antimucegai. Aceast beneficiu rezultă din proprietățile varului din compoziția lui. Poate fi utilizat și pentru încăperi cu grad mai ridicat de umiditate. Tinciul alb natur este un tip de tinci care se face prin amestecarea varului hidratat, cimentului alb și a unor sorturi. Este folosit în mod obișnuit ca strat de finisare pentru pereții interiori. Și poate oferi o serie de beneficii, cum ar fi durabilitate îmbunătățită, rezistență la foc și calitate îmbunătățită a aerului din interior. 

Tinciul alb fin pentru interior este un material de construcție foarte popular. Este utilizat pentru finisarea pereților și tavanului din interiorul clădirilor. Tinciul mai poate fi utilizat și pentru nivelarea și uniformizarea suprafețelor. Precum și pentru a acoperi defectele sau imperfecțiunile.
Acest tinci este preferat de multe ori în fața altor materiale de finisaj datorită caracteristicilor sale de durabilitate și se poate lucra foarte ușor cu el. Tinciul alb fin pentru interior poate fi aplicat pe diverse suprafețe, cum ar fi betonul, zidăria sau pe tencuială din var ciment.  Acest lucru este pentru a crea un strat uniform și fin de suprafață.

Pornind de la compoziția produsului, consider că este cel mai bun tinci alb de interior. Dacă vei folosi acest tinci alb natur pentru interior îți recomand ca și finisare cu vopsea lavabilă să cauți o vopsea lavabilă minerală. Această recomandare are rolul de a te bucura de tencuiala var-ciment și tinciul alb pe bază de var pe care le vei utiliza. 

Mod de pregătire, amestecare și aplicare a tinciului pentru interior

Pentru a prepara tinciul alb fin pentru interior se toarnă într-o găleată sau cuvă conținutul unui sac. Apoi se amestecă cu o cantitate optimă de apă. Această amestecare trebuie să fie făcută cu grijă, pentru a obține o pastă omogenă și fără cocoloașe. Se recomandă utilizarea unui mixer electric sau manual pentru a asigura omogenitatea amestecului.  Se amestecă aproximativ 4, 5 minute compoziția, până la omogenizarea completă. După ce amestecul este pregătit, tinciul poate fi aplicat pe suprafața dorită cu ajutorul unei gletiere metalice sau mistria.
Înainte de a aplica tinciul, suprafața trebuie pregătită corespunzător. Aceasta trebuie să fie curată, uscată și liberă de orice urme de praf, ulei sau murdărie. De asemenea, este important să se umple orice crăpături sau fisuri cu un material adecvat pentru a asigura o suprafață uniformă.
Tinciul alb fin pentru interior din var și ciment poate fi folosit și pentru a crea diferite texturi și modele pe suprafața pereților și a tavanului. De exemplu, prin utilizarea unei perii sau a unei role, se pot crea linii sau forme geometrice pe suprafața tinciului. Această abilitate de a crea texturi și modele îl face un material de finisaj foarte versatil și util în designul interior.
De asemenea, tinciul alb fin pentru interior din var și ciment poate fi vopsit în diferite culori pentru a se potrivi cu designul general al interiorului. Aceasta se poate face prin aplicarea unui strat de vopsea după ce tinciul a fost aplicat și este uscat.
În concluzie, tinciul alb fin pentru interior din var și ciment este un material de finisaj durabil și versatil care poate fi utilizat pentru a crea o suprafață uniformă și fină pe pereții și tavanul unei încăperi.

Tinci alb pentru interior Baumit

Preț 30 Lei / sac / 25 kg cu TVA inclus

Tinci alb fin pentru interior Baumit

Tinciul de inetrior este  un mortar uscat, de culoare alb natur, ce are în compoziție var pentru construcţii, ciment alb, nisipuri și adaosuri. Tinciul are o permeabilitate ridicată la vapori. Este foarte bun pentru executarea manuală a tencuielilor fine,
utilizat pentru suprafeţele interioare. Tinci alb natur este pentru nivelarea suprafeţelor și se aplică la interior rezultând suprafeţe fin drişcuite.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.