fbpx

Vopsea lavabila interior Ecoplast antimucegai alba

Vopsea lavabila interior Ecoplast antimucegai albă pentru orice cameră

Vopsea lavabila interior Ecoplast antimucegai  Kober  alba se remarcă în lumea vopselurilor pentru puterea sa de acoperire remarcabilă. Dar și prin opțiunile de colorare variate. Această vopsea este un partener de încredere pentru proiectele de vopsire interioară. Vă oferă o paletă bogată de nuanțe și o versatilitate impresionantă în ceea ce privește suprafețele pe care poate fi aplicată.

Puterea de acoperire excepțională:

Ecoplast – vopsea lavabilă de interior cu proprietăți antimucegai

Protecție eficientă împotriva mucegaiului

  • Efect antimucegai și bactericide: Ecoplast conține substanțe biocide care inhibă creșterea mucegaiului și bacteriilor, prevenind apariția petelor și a mirosurilor neplăcute.
  • Putere de acoperire excelentă: Ecoplast are o putere de acoperire de 10 m²/l, ceea ce înseamnă că un litru de vopsea este suficient pentru acoperirea unei suprafețe de 10 m².
  • Aderență excelentă: Ecoplast se aplică ușor și are o aderență excelentă atât pe suprafețe noi, cât și pe cele vopsite anterior.
  • Uscare rapidă: Ecoplast se usucă destul de rapid, în aproximativ 2 ore.
  • Aspect mat, compact: Ecoplast oferă un finisaj mat, compact, care ascunde micile imperfecțiuni ale suprafeței.
  • Recomandată pentru spații publice: Ecoplast este recomandată pentru spații publice, cu trafic intens, unde suprafețele sunt supuse frecvent operațiunilor de curățare.

Vopseaua lavabila interior Ecoplast antimucegai este special concepută pentru a proteja suprafețele împotriva mucegaiului. Conține substanțe biocide și fungicide care distrug bacteriile, virușii, ciupercile și sporii acestora, prevenind astfel apariția și dezvoltarea mucegaiului pe o perioadă de până la cinci ani.

Aderență excelentă și aplicare ușoară

Ecoplast are o aderență excelentă atât pe suprafețele noi, amorsate corespunzător, cât și pe cele vopsite anterior. Este ușor de aplicat, cu pensula, trafaletul sau pulverizatorul și se usucă rapid, în aproximativ 2 ore.

Finisaj mat, compact și durabil

Ecoplast asigură un finisaj mat, compact și durabil, care ascunde micile imperfecțiuni ale suprafeței vopsite. Pelicula protectoare este foarte rezistentă la spălare și la uzură, fiind recomandată pentru spații cu trafic intens.

Vopsea lavabila interior Ecoplast antimucegai cu putere de acoperire excelentă

Ecoplast are o putere de acoperire de 10 m²/l, ceea ce înseamnă că un litru de vopsea este suficient pentru acoperirea a 10 m² de suprafață.

Culoare albă sau nuanțabilă

Vopseaua lavabila interior Ecoplast antimucegai este disponibilă în varianta albă sau poate fi nuanțată în peste 1000 de culori, folosind un aparat de nuanțare Kolor Explorer.

Vopseaua lavabila interior Ecoplast antimucegai este o soluție eficientă pentru protecția suprafețelor împotriva mucegaiului. Are o aderență excelentă, o aplicare ușoară și un finisaj mat, compact și durabil. Este recomandată pentru toate tipurile de suprafețe din interior, inclusiv pentru spațiile cu trafic intens.

Vopsea lavabila interior Ecoplast antimucegai albă

200 Lei / găleată / 15 Litri

Vopsele pentru interior albe sau colorate

Köber Ecoplast este o vopsea lavabilă albă, se poate nuanța cu pigmenți de colorare marca Köber.

Produsul este destinat vopsirilor de interior, se poate aplica pe toate tipurile de suprafețe de zidărie, tencuială, beton, plăci de ipsos, placi de rigips. 

Consum pentru vopsea lavabila interior Ecoplast antimucegai până la 5 m2/ litru / la 2 straturi.