fbpx

Vopsea lavabila Kober Extra Weiss alba

Vopsea lavabila Kober Extra Weiss albă pentru orice cameră

Vopsea lavabila Kober Extra Weiss alba se remarcă în lumea vopselurilor pentru puterea sa de acoperire remarcabilă. Dar și prin opțiunile de colorare variate. Această vopsea este un partener de încredere pentru proiectele de vopsire interioară. Vă oferă o paletă bogată de nuanțe și o versatilitate impresionantă în ceea ce privește suprafețele pe care poate fi aplicată.

Puterea de acoperire excepțională:

Unul dintre aspectele definitorii ale vopselei lavabile Kober Extra Weiss Alba este puterea sa de acoperire excepțională. Cu o singură aplicare, veți observa cum culorile se transformă într-un finisaj uniform și impecabil. Această proprietate este valoroasă în special atunci când vopsiți suprafețe cu imperfecțiuni minore sau închise la culoare, economisindu-vă timp și efort.

Opțiuni de colorare atractive:

Kober Extra Weiss Alba nu este doar despre albul clasic; aceasta se poate colora într-o gamă variată de nuanțe. De la culori pastelate delicate până la nuanțe vibrante și îndrăznețe, veți găsi cu ușurință o opțiune care să se potrivească perfect designului interior al casei dvs. Alegerea culorilor poate adăuga personalitate și caracter fiecărui spațiu, iar vopseaua Kober face acest lucru cu stil și eleganță.

Versatilitate pentru diverse suprafețe:

Un alt mare avantaj al vopselei lavabile Kober Extra Weiss Alba este versatilitatea sa. Aceasta poate fi aplicată pe o varietate de suprafețe interioare, inclusiv:

  1. Zidărie: Indiferent dacă aveți pereți de cărămidă sau piatră, vopseaua Kober se va lipi cu ușurință și va oferi o acoperire uniformă.
  2. Tencuială: Suprafețele tencuite pot fi reîmprospătate cu ușurință cu ajutorul acestei vopsele durabile.
  3. Beton: Betonul poate obține un aspect modern și curat cu aplicarea vopselei Kober.
  4. Plăci de Gips: Vopseaua este compatibilă cu plăcile de gips, permițându-vă să vopsiți peretele într-o varietate de nuanțe.
  5. Plăci de Rigips: Dacă aveți pereți din rigips, vopseaua Kober oferă o soluție simplă și eficientă pentru a-i înfrumuseța.
Concluzie:

Vopsea lavabila kober extra weiss este alegerea perfectă pentru proiectele dvs. de vopsire interioară. Are o putere de acoperire excepțională, cu o paletă diversificată de culori și se aplică pe o gamă largă de suprafețe. Această vopsea oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă transforma spațiul într-un mediu elegant și personalizat. Fie că renovați o cameră întreagă sau doar doriți să adăugați o notă proaspătă spațiului dvs., vopseaua Kober Extra Weiss Alba vă va ajuta să obțineți rezultate impresionante. Așadar, îndrăzniți să vă exprimați stilul și să vă bucurați de frumusețea unui interior revigorat.

Vopsea lavabila Kober Extra Weiss alba

120 Lei / găleată / 15 Litri

Vopsea lavabila Kober Extra Weiss alba

“Köber Weiss” este o vopsea lavabilă albă, se poate nuanța cu pigmenți de colorare marca Köber.

Produsul este destinat vopsirilor de interior, se poate aplica pe toate tipurile de suprafețe de zidărie, tencuială, beton, plăci de ipsos, placi de rigips. 

Consum până la 5 m2/ litru / la 2 straturi.