fbpx

Vopsea lavabila profesionala alba pentru interior

Vopsea lavaibila profesionala alba pentru interior, vopsea antimucegai, minerala pentru camere, băi și bucatării

Vopsea lavabila profesionala alba pentru interior, care iti va face fiecare camera mai frumoasa si mai luminoasa. Vopseaua lavabilă profesională albă pentru interior este o opțiune bună pentru camere, băi și bucătării deoarece este ușor de curățat și poate fi amestecată cu alte culori pentru a obține o varietate de nuanțe. Vopseaua minerală este o opțiune populară pentru camerele umede, cum ar fi băile și bucătăriile, deoarece este rezistentă la umezeală.

Vopseaua antimucegai este, de asemenea, o opțiune bună pentru camerele umede, deoarece conține ingrediente care împiedică dezvoltarea și creșterea mucegaiului. Este important să aplicați vopseaua într-un mediu bine ventilat și să respectați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a obține cele mai bune rezultate.

Vopsea lavabila profesionala alba

Preț 290 Lei / găleată de 14 Litri cu TVA inclus

Vopsele pentru interior albe sau colorate

Cea mai bună vopsea lavabilă de interior cu grad ridicat de alb, putere mare de acoperire și rezistență ridicată la uzură. Vopseaua Baumit Divina Profesional este fabricată din apă, lianți organici, adaosuri și nu conține solvenți.

Vopsea lavabilă profesională albă de calitate superioară pentru interioare, recomandată pentru suporturile minerale (var-ciment, ipsos, gips carton și beton) precum și pentru renovarea zugrăvelilor minerale.

Consum: cca. 0,08 litri / m2 pe strat. Se poate zugrăvi aproximativ 100 metri pătrați sau 50 de metri pătrați în două straturi.

Vopsea Klima pe bază de var

Preț 300 Lei / găleată de 14 Litri cu TVA inclus

Vopsea cu var

Vopsea lavabilă de interior albă, cu putere mare de acoperire și rezistență ridicată la uzură și murdărie. Datorită varului din compoziția vopselei este foarte rezistentă la umezeală și împiedică formarea mucegaiului.

Vopsea albă de calitate superioară pentru interioare, recomandată pentru suporturile minerale, precum și pentru renovarea zugrăvelilor minerale. Poate fi colorată doar în culori foarte deschise conform paletarului de culori Baumit.

Consum: cca. 0,15 litri / m2 pe strat

Vopsea Zertifikat cu ioni de argint

Preț 460 Lei / găleată de 15 Litri cu TVA inclus

Vopsea lavabila alba

Produsul poate fi aplicat la interior, pe toate tipurile de suprafețe. Produsul are proprietatea de a purifica aerul din încăperi de substanțele poluante și distruge într-un timp scurt microorganismele din încăperea în care a fost aplicat. Datorită proprietăților antimicrobiene, se recomandă în special pentru camerele copiilor, dormitoare, camere de hotel, bucătării, școli și încăperi în care se fumează. 

Consum până la 15 m2 / litru / la un strat.

Vopsea antimucegai CORAL

Preț 350 Lei / găleată de 15 Litri

Vopsea lavabila profesionala alba

Vopseaua Coral antibacterian si antimucegai este o vopsea superlavabila, superalba pentru interior,  care blocheaza dezvoltarea mucegaiurilor si confera efect antibacterian.

 Aceasta este recomandata pentru vopsirea suprafetelor interioare, gletuite sau tencuite, placi de gips carton, suprafete deja acoperite cu vopsea lavabila.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.