Vopsea lavabila profesionala alba pentru interior

Vopsea lavaibila profesionala alba pentru interior, vopsea antimucegai, minerala pentru camere, băi și bucatării

Vopsea lavabila profesionala alba pentru interior, care iti va face fiecare camera mai frumoasa si mai luminoasa.

Vopsea lavabila profesionala alba

270 Lei / găleată / 14 Litri

Vopsea alba

Cea mai bună vopsea lavabilă de interior cu grad ridicat de alb, putere mare de acoperire și rezistență ridicată la uzură. Vopseaua Baumit Divina Profesional este fabricată din apă, lianți organici, adaosuri și nu conține solvenți.

Vopsea lavabilă profesională albă de calitate superioară pentru interioare, recomandată pentru suporturile minerale (var-ciment, ipsos, gips carton și beton) precum și pentru renovarea zugrăvelilor minerale.

Consum: cca. 0,08 litri / m2 pe strat. Se poate zugrăvi aproximativ 100 metri pătrați sau 50 de metri pătrați în două straturi.

Vopsea Klima pe bază de var

270 Lei / găleată / 14 Litri

Vopsea cu var

Vopsea lavabilă de interior albă, cu putere mare de acoperire și rezistență ridicată la uzură și murdărie. Datorită varului din compoziția vopselei este foarte rezistentă la umezeală și împiedică formarea mucegaiului.

Vopsea albă de calitate superioară pentru interioare, recomandată pentru suporturile minerale, precum și pentru renovarea zugrăvelilor minerale. Poate fi colorată doar în culori foarte deschise conform paletarului de culori Baumit.

Consum: cca. 0,15 litri / m2 pe strat

Vopsea Zertifikat cu ioni de argint

350 Lei / găleată / 15 Litri

Vopsea lavabila alba

Produsul poate fi aplicat la interior, pe toate tipurile de suprafețe. Produsul are proprietatea de a purifica aerul din încăperi de substanțele poluante și distruge într-un timp scurt microorganismele din încăperea în care a fost aplicat. Datorită proprietăților antimicrobiene, se recomandă în special pentru camerele copiilor, dormitoare, camere de hotel, bucătării, școli și încăperi în care se fumează. 

Consum până la 15 m2 / litru / la un strat.

Vopsea antimucegai CORAL

350 Lei / găleată / 15 Litri

Vopsea lavabila profesionala alba

Vopseaua Coral antibacterian si antimucegai este o vopsea superlavabila, superalba pentru interior,  care blocheaza dezvoltarea mucegaiurilor si confera efect antibacterian.

 Aceasta este recomandata pentru vopsirea suprafetelor interioare, gletuite sau tencuite, placi de gips carton, suprafete deja acoperite cu vopsea lavabila.