fbpx

Vopsele pentru interior albe sau colorate

Vopsele pentru interior albe sau colorate, vopsele antimucegai, minerale, pentru camere, băi și bucatării

Vopsele pentru interior albe sau colorate, care iti vor face fiecare camera mai frumoasa si mai luminoasa. Există o varietate de vopsele pentru interior disponibile, atât albe cât și colorate, care pot face orice cameră mai frumoasă și mai luminoasă.

Vopsele albe: Vopseaua albă poate face o cameră să pară mai spațioasă și mai luminoasă, mai ales dacă este aplicată pe pereți și tavane.

Vopsele colorate: Vopselele colorate pot fi utilizate pentru a adăuga accente de culoare unei camere și pentru a crea un anumit ton sau stil. Este important să alegeți nuanțe care se potrivesc cu decorul existent și care creează o atmosferă relaxantă.

Vopsele lavabile: Vopselele lavabile sunt ușor de curățat și de întreținut, acestea fiind ideale pentru camerele cu trafic ridicat sau zone umede, precum baia sau bucătăria.

Vopsele cu finisaj mat sau lucios: Există diferite niveluri de finisaj, cum ar fi mat, satinat sau lucios, fiecare oferind un aspect diferit pentru camera. Finisajul mat va oferi o textura mai subtila, in timp ce un finisaj lucios va oferi o strălucire si un aspect mai curat.

Este important să alegeți vopseaua potrivită pentru nevoile și preferințele dumneavoastră și să respectați instrucțiunile de aplicare pentru a obține cele mai bune rezultate.

Vopsele antimucegai

Vopsele pentru interior albe sau colorate, vopsea antimucegai Ecoplast

Preț 200 Lei / găleată / 15 Litri cu TVA inclus

Vopsele pentru interior albe sau colorate

Produsul antimucegai Ecoplast este o vopsea lavabilă de interior albă, antimucegai. Se poate utiliza ca produs alb sau se poate colora cu pigmenți marca Köber
Produsul este destinat vopsirilor de interior si se poate aplica pe toate tipurile de suprafețe minerale, tencuieli de ciment, var ciment, ipsos, placi de ipsos, placi de rigips.
Consum până la 14 m2 / litru / strat

Vopsea Zertifikat cu ioni de argint

Preț 460 Lei/găleată/ 15 Litri cu TVA inclus

Vopsea lavabila alba

Zertifikat Plus este cea mai buna vopsea lavabila antimucegai cu ioni de argint. Produsul poate fi aplicat la interior, pe toate tipurile de suprafețe. Produsul are proprietatea de a purifica aerul din încăperi de substanțele poluante și distruge într-un timp scurt microorganismele din încăperea în care a fost aplicat. Datorită proprietăților antimicrobiene, se recomandă în special pentru camerele copiilor, dormitoare, camere de hotel, bucătării, școli și încăperi în care se fumează. 

Consum până la 16 m2 / litru / la un strat.

Vopsea Zertifikat pentru băi și bucătării

Preț 80 Lei / găleată / 4 Litri cu TVA inclus

Vopsele pentru interior albe sau colorate

Produsul „Zertifikat” este o vopsea superlavabilă albă, asigura respirația peretelui, pelicula fiind permeabilă la vaporii de apă, timp de uscare redus, ușor de aplicat, fiind un produs profesional

Produsul se poate nuanța cu pigmenții de colorare marca Köber.

Produsul poate fi aplicat la interior pe suprafețe supuse la acțiunea umezelii, a mucegaiului și a ciupercilor. 

Consum până la 16 m2 / litru / la un strat.

Vopsea Extra Weiss

Preț 120 Lei / găleată / 15 Litri cu TVA inclus

Vopsea lavabila Kober Extra Weiss alba

“Köber Weiss” este o vopsea lavabilă albă, se poate nuanța cu pigmenți de colorare marca Köber.

Produsul este destinat vopsirilor de interior, se poate aplica pe toate tipurile de suprafețe de zidărie, tencuială, beton, plăci de ipsos, placi de rigips. 

Consum până la 5 m2/ litru / la 2 straturi.

Vopsele minerale

Vopsea profesională albă

Preț 290 Lei / găleată / 14 Litri cu TVA inclus

Vopsele pentru interior albe sau colorate

Vopsea de interior cu grad ridicat de alb, putere mare de acoperire și rezistență ridicată la uzură.

Vopsea albă de calitate superioară pentru interioare, recomandată pentru suporturile minerale (var-ciment, ipsos, gips carton și beton) precum și pentru renovarea zugrăvelilor minerale.

Consum: cca. 0,08 litri / m2 pe strat

Vopsele pentru interior albe sau colorate

Preț 300 Lei / găleată / 14 Litri cu TVA inclus

Vopsea colorata

Vopsea de interior care poate fi colorată în culori pastelate, diluabilă cu apă și prelucrare ușoară.

Vopsea de calitate superioară pentru interioare, recomandată pentru suporturile minerale (var-ciment, ipsos, gips carton

și beton) precum și pentru renovarea zugrăvelilor minerale.

Consum: cca. 0,13 litri /m2 pe strat

Vopsea Latex

Preț 550 Lei / găleată / 14 Litri cu TVA inclus

Vopsele pentru interior albe sau colorate

Lavabilă, albă, diluabilă cu apă; fără solvenți, cu grad mare de acoperire, se usucă repede și este fără miros.

Recomandată mai ales pentru centre de îngrijire medicală, cabinete medicale, agenții, birouri, restaurante, hoteluri, magazine, grădinițe, spitale, clădiri rezidențiale private și școli. Se aplică pe toate suprafețele întâlnite la pereți și tavane, cum ar fi glet de ipsos, gips-carton, beton, tencuieli de ipsos, tencuieli de var-ciment, etc.

Nu se aplică pe suprafețe umede, infestate cu mucegai sau contaminate.

Consum: cca. 0,30 litri / m2 în două straturi

Vopsea Klima pe bază de var

Preț 300 Lei / găleată / 14 Litri cu TVA inclus

Vopsea cu var

Vopsea de interior albă, cu putere mare de acoperire și rezistență ridicată la uzură. Datorită varului din compoziția vopselei este foarte rezistentă la umezeală și împiedică formarea mucegaiului.

Vopsea albă de calitate superioară pentru interioare, recomandată pentru suporturile minerale, precum și pentru renovarea zugrăvelilor minerale.

Consum: cca. 0,15 litri / m2 pe strat

Vopsele albe de interior

Vopsea STICKY A KLASS

Preț 190 Lei / găleată / 15 Litri cu TVA inclus

Vopsele pentru interior albe sau colorate

STICKY  A KLASS  este o vopsea lavabila antimucegai recomandata pentru acoperirea tuturor suprafetelor  minerale interioare.

Asigura respiratia peretelui si confera rezistenta foarte buna la actiunea mucegaiurilor si a fungiilor.

Se recomanda  pentru finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori (tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale) din cadrul constructiilor noi sau vechi, in special  pe suprafetele  expuse riscului de aparitie a mucegaiului.

Consum specific: 12 – 16 m2/ l  /strat (functie de tip suport si mod de aplicare)

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.