fbpx

Var pasta la 10 kg

Var pasta la 10 kg din var stins pentru finisaje deosebite a pereților

Var pasta la 10 kg este un produs din var stins pentru finisaje deosebite  cu utilizare universala. Cu o calitate  foarte bună si este  adecvata si pentru spatii umede. Produsul se distinge printr-o extrem de redusa umiditate atât inițial cat si in exploatare. Pasta de var este cunoscută pentru calitatea și ușurința în lucru excelentă, precum și pentru faptul că poate fi utilizată în spații umede. Aceasta se distinge prin umiditatea extrem de redusă atât la aplicare, cât și în timpul exploatării. Acest lucru permite o aplicare mai ușoară și o rezistență mai mare în timp. Pasta de var din var stins poate fi utilizată pentru o varietate de finisaje, cum ar fi nivelarea și îndreptarea tencuielilor var-ciment,  precum și pentru a oferi o protecție împotriva uzurii și a umidității.

Var pastă la 10 kg

Preț 15 lei / sac de 10 kg cu TVA inclus

Var pasta la 10 kg

Varul pastă este obținut din stingerea varului bulgăre. Acesta este o opțiune excelentă pentru materialele de construcție sau reparare a unei case fără a afecta mediul înconjurător. Acest material natural este ecologic și economic, oferind o alternativă durabilă la opțiunile convenționale, cum ar fi mortarul de ciment.
Varul pastă este utilizat la formarea mortarelor de zidărie și pentru zugrăvit. Este un material durabil, care oferă o rezistență ridicată la intemperii și la foc, ceea ce îl face perfect pentru a fi utilizat în construcții.
Unul dintre avantajele majore ale folosirii varului pastă este că nu poluează mediul. Acesta este un material natural, care nu conține substanțe chimice toxice sau poluante.

Avantajele varului pastă

În plus, în timp ce alte materiale de construcție pot elibera substanțe nocive în timpul procesului de producție sau în timpul utilizării, var pasta din var stins rămâne inofensiv pentru mediu și pentru sănătatea umană.
De asemenea, varul pastă este o opțiune economică pentru construcții. Este mai ieftin decât alte materiale de construcție, cum ar fi mortarul de ciment sau ghipsul. În plus, este durabil și necesită mai puține reparații și întreținere decât alte materiale.
Un alt avantaj al folosirii varului pastă este că poate fi utilizat pentru a obține o varietate de finisaje de suprafață. De la finisaje rugoase și rustice, până la finisaje fine și lucioase, var pasta din var stins poate fi adaptat pentru a se potrivi oricărui stil de construcție sau design interior.
În concluzie, varul pastă obținut din var bulgări este o opțiune ecologică, economică și durabilă pentru construcții și reparații. Fiind un material natural și non-toxic, acesta nu poluează mediul și oferă o alternativă viabilă la opțiunile convenționale. Datorită capacității sale de a fi adaptat pentru a se potrivi oricărui stil de construcție sau design interior, var pasta din var stins poate fi utilizat cu succes într-o gamă largă de proiecte de construcție.

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.