fbpx

Sapa autonivelanta pentru nivelare perfecta

Sapa autonivelanta pentru nivelare perfecta a placilor de beton si a pardoselilor

Sapa autonivelanta pentru nivelare perfecta Nivello Quattro este cea mai buna sapa autonivelanta pentru obţinerea suporturilor plane şi omogene.  Se aplică înaintea finisajelor pentru pardoseli. Sapa autonivelanta Nivello Quattro este considerată ca fiind un instrument excelent pentru obținerea unui suport perfect plat și omogen înainte de aplicarea altor finisaje pentru pardoseli. Aceasta este utilizată pentru nivelarea și îndreptarea suprafețelor, precum și pentru a elimina denivelările și a crea un suport uniform pentru pardoseli. Sapa autonivelanta are un sistem automat de nivelare, care permite o acuratețe mai mare în comparație cu metodele tradiționale de nivelare.

Beneficii pentru sapa autonivelanta pentru nivelare perfecta:

 

  1. Uniformitate și Precizie: Sapa autonivelantă oferă o nivelare uniformă a suprafeței, eliminând orice denivelări sau inegalități. Aceasta asigură că pardoselile ulterioare vor fi instalate pe o bază perfect dreaptă și uniformă.

  2. Economie de Timp: Procesul de aplicare al sabei autonivelante este mult mai rapid decât metodele tradiționale, cum ar fi auto-nivelarea manuală cu unelte. Acest lucru economisește timp și muncă, permițând proiectelor să avanseze mai rapid.

  3. Reducerea Riscului de Crăpături: Sapa autonivelantă are o aderență excelentă la suprafață, ceea ce reduce riscul crăpăturilor sau a altor probleme de durabilitate pe termen lung.

  4. Versatilitate: Este potrivită pentru utilizare pe o gamă largă de suprafețe, inclusiv beton, lemn, metal și chiar pardoseli cu încălzire în pardoseală.

  5. Cost-Eficiență: Chiar dacă costurile inițiale pot fi mai mari decât metodele tradiționale, economiile de timp și resurse pe termen lung fac din sapa autonivelantă o opțiune cost-eficientă.

Sapa autonivelanta
Nivello Quattro

Preț 70 Lei / sac / 25 kg cu TVA inclus

sapa autonivelanta pentru nivelare perfecta

Sapa autonivelanta pentru nivelare  Nivello Quattro este sub formă de pulbere. Este ideală pentru obţinerea suporturilor plane şi omogene înaintea aplicării finisajelor pentru pardoseli.
Șapa autonivelantă este perfectă pentru nivelarea şi egalizarea şapelor de ciment, a şapelor cu uscare rapidă. Cât şi pentru nivelarea straturilor de şapă la cladiri vechi, înainte de aplicarea finisajelor pentru pardoseală finală şi anume: covor PVC-linoleum, mochetă, parchet de lemn, placaje ceramice, pardoseli laminate sau furniruite, parchet multistrat, etc. Recomandată în birouri având rezistenţă la scaun cu rotile precum şi la şapele cu încălzire in pardoseală.
Şapa autonivelantă proaspăt amestecată se toarnă pe suportul verificat şi amorsat. Se nivelează cu un dreptar (drişcă, fier de glet) din inox de min. 50 cm lungime, până la nivelul dorit. Operaţiunile de nivelare cu dreptarul şi scoaterea aerului se fac de către aplicator într-un interval de maxim 4-5 minute de la turnare.
Consum: cca. 1,50 kg/m²/1 mm

Șapă fluidă de ipsos Alpha 2000 pentru nivelare perfectă

Preț 62 Lei / sac / 40 kg cu TVA inclus

sapa autonivelanta pentru nivelare perfecta

Sapa Baumit Alpha 2000 se distinge prin tendinta sa foarte redusa de contractie. Este posibila realizarea de suprafete mari fara rosturi de contractie). Lucrabilitate usoara (propietati de curgere foarte bune), are un domeniu extins de aplicare si prin planeitatea suprafetei.

Este recomandata pentru incalzirea prin pardoseala (acoperire perfecta a tevii).

Poate fi utilizata ca sapa flotanta (pe strat de izolatie termica / acustica), sapa glisanta (pe folie de polietilena), ca sapa in aderenta sau la sisteme de incalzire in pardoseala fara alte adaosuri de aditivi suplimentari.

Sapa in aderenta (direct pe stratul suport): 25-80 mm

Sapa glisanta (pe folie de separatie 0,1 mm grosime): 30-80 mm

Sapa flotanta (pe strat de izolatie termica / acustica, incarcari usoare <2 KN/m²) 40-80 mm

Sapa pentru pardoseli cu incalzire: 35 mm peste conducte

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.