fbpx

Tencuiala decorativa de exterior calitate superioara

Tencuiala decorativa de exterior calitate superioara pentru casa și proiectele tale

Tencuiala decorativa de exterior calitate superioara este haina exterioară a locuinței și este cea care conferă culoare și un aspect plăcut casei tale, dar și protecție crescută împotriva intemperiilor. O tencuială decorativă de foarte bună calitate trebuie să acționeze ca o barieră pentru factorii externi care pot afecta fațada. Tencuielile decorative au numeroase avantaje, de la durata lungă de viață, până la rezistența la intemperii, raze ultraviolete, ciuperci, bacterii și mucegai. Dacă vrei însă să beneficiezi de toate aceste avantaje, trebuie să te asiguri că alegi o tencuială decorativă potrivită.
Gândește-te la ce anume îți dorești să facă pentru tine tencuiala ta decorativă. În funcție de materialele de construcție pe care le-ai folosit la finisarea și izolarea casei, dar și de elementele de design pe care plănuiești să le folosești la decorare, poți alege dintr-o gamă largă de materiale. Există multe tipuri de tencuieli decorative, iar tu nu trebuie decât să-ți cunoști foarte bine nevoile sau să ceri sfatul unor specialiști.

Tencuială silicatică

Preț 250 lei / găleată 25 kg de culoare albă cu TVA inclus

Preț 250 lei / găleată de 25 kg colorată cu TVA inclus

Preț 340 lei / găleată 25 kg de culoare intensă cu TVA inclus

tencuiala minerala silicatica de foarte buna calitate

Tencuiala minerală silicatică este rezistentă la factorii climatici, permeabilitate ridicată la vapori, (lavabilă – se curăță cu apă), capacitate redusă de murdărire, rezistentă la solicitări mecanice, ușor de aplicat (manual sau mecanizat)

Tencuiala decorativa de foarte buna calitate se folosește ca și strat final pentru sistemele termoizolante cât și pentru tencuieli minerale vechi și noi, mase de șpaclu și beton.

Consum cca. 2,5 kg/m2.

Tencuială minerală Granopor

Preț 200 lei / găleată de 25 kg de culoare albă cu TVA inclus

Preț 200 lei / găleată de 25 kg colorată cu TVA inclus

Preț 295 lei / găleată de 25 kg de culoare intensă cu TVA inclus

Tencuiala decorativa de foarte buna calitate

Tencuială minerală Granopor este rezistentă la factorii climatici, absorbție redusă de apă, permeabilă la vapori, (lavabilă – se curăță cu apă), rezistentă la solicitări mecanice, culori strălucitoare, ușor de aplicat (manual sau mecanizat).

Strat final pentru sistemele termoizolante cât și pentru tencuieli minerale vechi și noi, mase de șpaclu și beton.

Acum se pot realiza nuanțe închise pe întreaga suprafață a unui sistem de izolare termică.

Consum cca. 2,5 kg/m2

 

 

Tencuială decorativă siliconică Baumit

Preț 300 lei / găleată de 25 kg de culoare albă cu TVA inclus

Preț 300 lei / găleată de 25 kg colorată cu TVA inclus

Preț 425 lei / găleată de 25 kg de culoare intensă cu TVA inclus

Tencuiala decorativa silicon pentru exterior

Tencuială decorativă Silikon este foarte rezistentă la factorii climatici. Are o absorbție foarte redusă de apă și este impermeabilă la vapori. Este foarte rezistentă la solicitări mecanice și poate fi nuanțată în diverse culori și este foarte ușor de aplicat.

Acest tip de tencuială decorativă este foarte permeabil la vapori. Ceea ce înseamnă că permite aerului să circule liber prin el. În același timp, este extrem de impermeabil la apă, ceea ce îl face foarte eficient în a proteja suprafețele fațadelor de pătrunderea apei.
Tencuiala decorativă siliconică are un grad redus de murdărire în timp. Ceea ce înseamnă că va rămâne curată și frumoasă pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest produs se poate utiliza cu succes ca strat de finisaj pentru sistemele termoizolante, tencuieli minerale, beton și alte suprafețe.

 

Tencuială Duotop

Preț 150 lei / găleată de 25 kg de culoare albă cu TVA inclus

Preț 150 lei / găleată de 25 kg de culoare pastel cu TVA inclus

Tencuiala decorativa de foarte buna calitate

Tencuială decorativă sintetică în strat subțire gata preparată pe bază de rășini sintetice, în structură striată (R) sau periată (K), colorată în masă pentru exterior.

Liant organic, granule de marmură, fibre, pigmenți albi și colorați, adaosuri și apă.

Tencuială rezistentă la intemperii, absorbție redusă de apă, permeabilă la vapori, (lavabilă – se curăță cu apă), rezistentă la solicitări mecanice, ușor de aplicat (manual sau mecanizat).

Consum cca. 2,5 kg/m2

 

Tencuială Mozaic

Preț 350 lei / găleată de 25 kg cu TVA inclus

Preț 380 lei / găleată de 25 kg Natural Line cu TVA inclus

Tencuiala mozaicata exterior pentru soclu

Tencuială mozaic decorativă din piatră colorată pentru exterior, gata preparată, în strat subțire, pe bază de acrilat pur, special pentru zona de stropire, zona de soclu și elementele decorative ale fațadei.

Rezistentă la apă, suficient de permeabilă la vaporii de apă, rezistență ridicată la solicitări mecanice, aplicare ușoară. 

Consum cca. 5 kg/m2.

 

Tencuială cu fibre de carbon

Preț 230 lei / găleată de 25 kg colorată cu TVA inclus

Tencuiala decorativa de foarte buna calitate

Tencuiala cu fibre de carbon este una dintre tencuielile decorative ce sunt structurate, pe baza de rasini acrilice, siliconice, silicat si granule de marmura, intarita cu adaos de fibre de carbon.

Avand o rezistenta mai mare decat a otelului, fibra de carbon ii confera produsului o calitate superioara prin rezistenta mai mare la variatii de temperatura si la socuri mecanice si impiedica aparitia microfisurilor. Produsul poate fi nuantat utilizand sistemul de nuantare KOLOR EXPLORER.

Consum 2-2.5 kg/m2

Tencuială siliconică

Preț 280 lei / găleată 25 kg colorată cu TVA inclus

Tencuiala decorativa de foarte buna calitate

Tencuiala decorativa siliconica este structurata, cu aspect de bob de orez sau scoarta de copac, pe baza de rasina siliconica, pigmenti si granule de marmura.

Utilizarea rasinii siliconice in acest produs conduce la obtinerea unui efect puternic de hidroperlare, dar ofera, in acelasi timp, o inalta permeabilitate la vaporii de apa. Are rezistenta foarte mare la variatii de temperatura, la intemperii si la solutii alcaline.

Produsul poate fi nuantat utilizand sistemul de nuantare KOLOR EXPLORER.

Consum 2-2.5 kg/m2

Tencuială siliconată

Preț 145 lei / găleată de 25 kg colorată cu TVA inclus

tencuiala decorativa siliconata

Tencuiala decorativa siliconata este structurata, pe baza de dispersie polimera acrilo – stirenica, aditivi siliconati, pigmenti si granule de marmura.

Produsul nuantat se utilizeaza pentru finisari decorative exploatate la interior si la exterior, pe tencuieli de ciment, var-ciment, beton si vopsitorii vechi rezistente la uzura, pe termoizolatii.

Se recomanda pentru fatade si incaperi supuse la uzura (birouri, restaurante, hale de depozitare, camere de copii, casa scarii) si camere supuse la umezeala.

Consum 2-2.5 kg/m2

 

Tencuială de soclu cu Quartz

Preț 250 lei / găleată de 25 kg cu TVA inclus

Tencuiala mozaicata exterior pentru soclu

Tencuiala de soclu cu quartz este colorata pe baza de dispersie apoasa acrilo-stirenica sau dispersie apoasa acrilica, granule de marmura si cuart colorat.

Tencuiala decorativa este recomandata pentru protectii si finisari interioare si exterioare, pe suprafete de zidarie, beton, tencuieli minerale. Este ideala pentru spatii publice, comerciale, restaurante, hale sau diferite detalii decorative la interior (coloane, arcade etc.). 

 

Consum 5 – 7 kg/m2

 

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.