fbpx

Tencuiala decorativa siliconica pentru exterior

Tencuiala decorativa siliconica pentru exterior de foarte buna calitate

Tencuiala decorativa siliconica pentru exterior de foarte buna calitate este haina exterioară a locuinței tale. Și este cea care conferă culoare și un aspect plăcut casei tale, dar și protecție crescută împotriva intemperiilor. O tencuială decorativă de foarte bună calitate trebuie să acționeze ca o barieră pentru factorii externi care pot afecta fațada. Tencuielile decorative au numeroase avantaje, de la durata lungă de viață, până la rezistența la intemperii, raze ultraviolete, ciuperci, bacterii și mucegai. Dacă vrei însă să beneficiezi de toate aceste avantaje, trebuie să te asiguri că alegi o tencuială decorativă potrivită.
Gândește-te la ce anume îți dorești să facă pentru tine tencuiala ta decorativă. În funcție de materialele de construcție pe care le-ai folosit la finisarea și izolarea casei, dar și de elementele de design pe care plănuiești să le folosești la decorare, poți alege dintr-o gamă largă de materiale. Există multe tipuri de tencuieli decorative, iar tu nu trebuie decât să-ți cunoști foarte bine nevoile sau să ceri sfatul unor specialiști.

Beneficiile tencuielilor decorative siliconice pentru exterior

Tencuielile decorative siliconice sunt o recomandare excelentă pentru finisarea fațadelor și a altor suprafețe de construcție. Acestea sunt produse dintr-un amestec de rășini siliconice, care oferă o serie de beneficii importante.
Primul avantaj major al tencuielilor decorative siliconice este durabilitatea. Datorită compoziției lor speciale, aceste tencuieli sunt foarte rezistente la intemperii, la variațiile de temperatură și la radiațiile solare. Aceste caracteristici le fac potrivite pentru utilizarea pe exterior, unde suprafețele sunt expuse la agenți externi duri.
În plus, tencuielile decorative siliconice oferă o protecție suplimentară împotriva ploii și a umezelii, ajutând la menținerea aspectului estetic al suprafeței tencuite pentru o perioadă mai lungă de timp. Aceste tencuieli permit de asemenea pătrunderea vaporilor de apă, ceea ce le face o opțiune bună pentru regiunile cu climă umedă sau cu fluctuații mari de temperatură.

O altă caracteristică importantă a tencuielilor decorative siliconice este rezistența la murdărie și la poluare. Datorită proprietăților lor anti-statice, aceste tencuieli nu atrag praful sau murdăria și sunt ușor de curățat. Acestea permit, de asemenea, o ventilație mai bună a suprafeței tencuite, ceea ce reduce riscul de formare a mucegaiului sau a ciupercilor.
În concluzie, tencuielile decorative siliconice oferă o serie de beneficii importante, inclusiv durabilitate, rezistență la intemperii, protecție împotriva ploii și a umezelii, rezistență la murdărie și la poluare, precum și o ventilație mai bună. Acestea sunt o opțiune populară și eficientă pentru finisarea suprafețelor de construcție și sunt utilizate în mod obișnuit pentru fațade, garduri și alte elemente de exterior.

Tencuială decorativă siliconică Baumit

Preț 300 lei / găleată de 25 kg de culoare albă cu TVA inclus

Preț 300 lei / găleată de 25 kg colorată cu TVA inclus

Preț 425 lei / găleată de 25 kg de culoare intensă cu TVA inclus

Tencuiala decorativa silicon pentru exterior

Tencuială decorativă Silikon este foarte rezistentă la factorii climatici. Are o absorbție foarte redusă de apă și este impermeabilă la vapori. Este foarte rezistentă la solicitări mecanice și poate fi nuanțată în diverse culori și este foarte ușor de aplicat.

Acest tip de tencuială decorativă este foarte permeabil la vapori. Ceea ce înseamnă că permite aerului să circule liber prin el. În același timp, este extrem de impermeabil la apă, ceea ce îl face foarte eficient în a proteja suprafețele fațadelor de pătrunderea apei.
Tencuiala decorativă siliconică are un grad redus de murdărire în timp. Ceea ce înseamnă că va rămâne curată și frumoasă pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest produs se poate utiliza cu succes ca strat de finisaj pentru sistemele termoizolante, tencuieli minerale, beton și alte suprafețe.

Este important să menționăm că acest produs este realizat pe bază de rășini siliconice. Acest fapt îi conferă o rezistență sporită la intemperii și agresiuni externe. În plus, tencuiala decorativă siliconică este foarte ușor de aplicat și poate fi finisată în diferite texturi și culori. 

Consum cca. 2,5 kg/m2

 

Tencuială siliconică Kober

Preț 280 lei / găleată de 25 kg colorată cu TVA inclus

Tencuiala decorativa de foarte buna calitate

Tencuiala decorativă siliconică este un produs structurat, cu un aspect asemănător scoarței de copac sau bobului de orez, care este fabricat pe bază de rășină siliconică, pigmenți și granule de marmură.
Utilizarea rășinii siliconice în acest produs conferă o proprietate importantă – pentru că produsul este foarte rezistent la pătrunderea apei. În același timp, tencuiala decorativă siliconică are o permeabilitate ridicată la vapori de apă, ceea ce permite aerului să circule liber prin ea. Aceste proprietăți fac ca acest produs să fie extrem de rezistent la variatii de temperatură, intemperii și soluții alcaline.

Textura și aspectul tencuielii decorative siliconice amintesc de scoarța unui copac, iar granulele de marmură adaugă o notă suplimentară de estetică. Pigmenții utilizați în acest produs sunt variați, astfel încât sa permită obținerea unui spectru larg de culori și efecte decorative.
În plus, tencuiala decorativă siliconică este foarte durabilă și poate fi utilizată cu succes pentru finisarea fațadelor și pentru a proteja clădirile împotriva agresiunilor externe. Aplicarea produsului este ușoară și poate fi finisată în diferite texturi și culori, permițând astfel personalizarea aspectului final al fațadei.

Consum 2-2.5 kg/m2

Vă mulțumesc pentru răbdarea de a citi această pagină! Sunt sigur că ați găsit informații interesante. Pentru a-i ajuta pe prietenii voștri cu aceste sfaturi utile, puteți să le distribuiți această pagină.